Élelmiszer- és italmenedzsment szak
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Kulcs információ
Campus helye
1號, Tajvan
Nyelvek
Angol,
Tanulmányi formátum
Kérjen információt
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A tanszéket 1985 februárjában hozták létre. Megalapították az iskolát. A második junior főiskola tavaszi osztályába 50 hallgató első felvétele független beiratkozáson alapult. A Kínai Köztársaság februárjában 50 hallgatót irattak be a második junior főiskola éjszakai tanszékére. 1989 augusztusában az iskola szerkezetátalakításával együttműködve az Élelmiszer- és Italüzemeltetési Tanszék korszerűsítésével megalakult az Élelmiszer- és Italüzemeltetési Tanszék, és 100 hallgatót toborzott az első nappali tagozatról. 1991 augusztusában 50 hallgatót kezdett toborozni az első nappali tagozatra. Fangfang Élelmiszer- és Italmenedzsment Szakemberek.
1993 augusztusában elkezdte toborozni a Továbbképzési Osztály negyedik és második készségét. Az oktatáspolitika és a felvételi csatornák változásával 1996-ban elkezdték toborozni az ipar és az egyetem közös speciális osztályait (második szakok), aktívan oktatva a hátrányos helyzetű diákokat, és 1997-ben leállították a második speciális tagozat felvételét, és a fő a kiképző erő a négy készségű oktatási rendszerre összpontosult.
1999-ben az emelt szintű oktatási osztály órai ideje délután 13: 10-re nőtt, és az emelt szintű oktatási osztály négy készségtanfolyamát felülvizsgálták, hogy kötelező tanfolyamként egyéves campuson kívüli gyakorlatot vegyenek fel. A 103–104 tanév összes tanulóinak száma, a nappali tagozaton 10 osztály 4, 8 és 2 készséggel, 6 osztály a képzési osztályon, 4 készséggel és 2 készséggel, valamint az Oktatási Minisztérium Ipari Egyetem Együttműködési Különlegessége Osztály Az 1. osztályba 17 osztályban több mint 800 tanuló jár. A csökkenő születési arányra reagálva a tanszék egymást követően toborzott külföldi diákokat és szárazföldi diákokat. Tervezik az iskolarendszert, és diverzifikálják a diákok forrását. Várhatóan a vendéglátás-menedzsment szakembereinek teljes körét meg fogja nevelni, hogy diverzifikáltabb és professzionálisabb mezőnybeli közép-magas szintű tehetségeket fejlesszen ki a tajvani vendéglátó-ipari menedzsment tehetség számára.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Nemzetközi Gazdálkodástudományi Bachelor
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Bachelor in Food System: Menedzsment, Fenntarthatóság és Technológiák
- Parma, Olaszország
Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) / Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) (áthidaló)
- Toronto, Kanada