Keystone logo
Ösztöndíjak

Ösztöndíjak

Az ösztöndíjak olyan pénzügyi jutalmak, amelyeket egyetemek vagy más oktatási szervezetek ajánlanak fel, hogy anyagilag támogassák a hallgatókat tanulmányaik során. Az ösztöndíjakat anyagi rászorultság, tanulmányi képességek, közjó, atlétikai vagy művészi képességek, illetve a fentiek kombinációja alapján ítélik oda.

 • Keystone-ösztöndíjak diplomásoknak

  Keystone-ösztöndíjak diplomásoknak

  A Keystone Academic Solutions posztgraduális ösztöndíjakat kínál hallgatóinak szerte a világon. Ezeket az ösztöndíjakat olyan hallgatóknak ajánlják, akik jó tudományos háttérrel rendelkeznek, és erős motivációt mutatnak arra, hogy oktatásukkal átalakítsák a világot. Regisztráljon itt, hogy értesüljön az ösztöndíjak következő kötegének bejelentéséről!

  Jelentkezz itt
 • Főiskolai ösztöndíjak USA

  Főiskolai ösztöndíjak USA

  A College Scholarships USA (CSUSA) lehetőséget biztosít a sportoló tehetséges hallgatóknak arra, hogy amerikai egyetemeken tanuljanak és egyetemi sportágakban versenyezzenek, miközben ösztöndíjat kapnak. 2007 óta a CSUSA munkatársai több mint 2300 sportoló diáknak segítettek a világ különböző részeiről, hogy megvalósítsák azt a törekvésüket, hogy a felsőoktatással kombinálva a sportágban versenyezzenek. Töltse ki a rövid ingyenes értékelési űrlapot a webhelyükön, hogy megtudja, milyen esélyei vannak az ösztöndíjra.

  Jelentkezz itt
 • Keystone ösztöndíjak egyetemisták számára

  Keystone ösztöndíjak egyetemisták számára

  A Keystone Academic Solutions egyetemi ösztöndíjakat kínál hallgatóinak szerte a világon. Ezeket az ösztöndíjakat olyan hallgatóknak ajánlják, akik jó tudományos háttérrel rendelkeznek, és erős motivációt mutatnak arra, hogy oktatásukkal átalakítsák a világot. Regisztráljon itt, hogy értesüljön az ösztöndíjak következő kötegének bejelentéséről!

  Jelentkezz itt