Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Bevezetés

Küldetés és történelem

A Wurzweiler School of Social Workben küldetésünket tükrözi történelmünk. 1957-ben nyitottuk meg kapuinkat a Yeshiva University , mint Amerika egyetlen diplomás szociális munkás iskolája zsidó égisze alatt, egyetemi környezetben.

Történetünk során az egyetem teljes támogatásával egyre szélesebb körhöz jutottunk el. Jóllehet a csoportmunkások szociális munka iskolájaként indultunk, tükrözve a zsidó kommunális ügynökségek e tudományágban jól felkészült személyzet iránti igényét, gyorsan haladtunk, hogy felajánljuk a teljes ügymenetet.

1974-ben a New York-i Zsidó Filantrópiák Szövetségének demonstrációs támogatásával elindítottuk a közösségi szociális munka sorozatot. Ez a Wurzweiler rendszeres kínálatának szerves részévé vált, a kifejezetten hallgatóink számára kialakított adminisztrációs és kutatási kurzusokkal.

1984-ben a tananyagot átszervezték, hogy megfeleljen a területen felmerülő igényeknek, és lehetővé tegye diákjaink számára, hogy jobban megismerjék a számítógépeket a szociális ügynökségeknél, miközben a további változások az akkreditációs szabványok fejlődését tükrözték.

1966-ban indítottuk el a szociális jóléti doktori képzést, amellyel DSW, Szociális Jóléti Doktori fokozatot adtunk. 2000 áprilisában, intenzív önálló tanulás és külső áttekintés után, a New York-i Állami Oktatási Minisztérium jóváhagyta a fokozat megnevezésének PhD, a szociális jóléti filozófia doktora címre történő megváltoztatását.

Arany évfordulónkat egy jelentős tudományos konferenciával ünnepeltük New Yorkban 2007-ben, és a Szociális Munka Oktatási Tanácsának Akkreditációs Bizottsága nemrégiben megerősítette akkreditációnkat 2025 júniusáig.

Ránézésre

 • Kis, személyre szabott osztályok, amelyek koncepciókat adnak az elmélet gyakorlati megvalósításához.
 • Tanárok, akik szakterületük szakértői, és oktatók, akik útmutatást nyújtanak.
 • Rugalmas formátum a teljes munkaidőtől a részmunkaidőig, és kényelmes tanítási idők egész héten és vasárnaponként.

Változtassa szenvedélyét karrierré

Oktatóink és oktatóink elkötelezettek a tanulás, elkötelezettség és hálózatépítés befogadó közösségének előmozdítása mellett. Programjainkon végzett hallgatók iskolákban, non-profit szervezetekben, kórházakban, közösségi szervezetekben, magánvállalkozásokban és még sok másban találják magukat.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • New York

  West 185th Street,500, 10033, New York

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések