Keystone logo
Warsaw University of Technology B.Sc. Számítástechnika - számítógépes rendszerek és hálózatok
Warsaw University of Technology

B.Sc. Számítástechnika - számítógépes rendszerek és hálózatok

Warsaw, Lengyelország

8 Semesters

Angol

Teljes idő

17 Jul 2024

01 Oct 2024

EUR 5520 / per semester

Az egyetemen

Online találkozó nemzetközi jelöltek számára

Bevezetés

A tanulmányi terület magában foglalja az információs technológiát, az irányítást és a robotikát, az elektronikát és a telekommunikációt. Warsaw University of Technology számítógépes rendszerei és hálózatai sokféle témát fednek le a különböző technológiai területekről.

Warsaw University of Technology Számítástechnikai Rendszerek és Hálózatok szakon végzettjei kiváló képesítéssel rendelkeznek a számítástechnika alapjainak területén, beleértve az információfeldolgozás alapismereteit, valamint az algoritmusok és a rendszermodellezés területét, valamint a számítástechnika és az alkalmazások különböző aspektusait.

Ismerik az objektumok programozásának, a CASE-eszközök által támogatott tervezés, a rendszerelemzés, a rendszermodellezés és a prototípus-készítés módszereit. Tudnak modern operációs rendszerekről, programozási nyelvekről, adatbázisokról és különféle szoftveralkalmazásokról. A diplomások önállóak a komplex számítógépes rendszerek és hálózatok tervezésében, megvalósításában és üzemeltetésében.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések