Keystone logo
University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

Bevezetés

Kezdetek

Lublini Közgazdaságtudományi és Innovációs Egyetem (WSEI) az oktatási és sportminiszter 2000. október 24-i engedélyének erejével hozták létre. A WSEI az 57. szám alatt szerepel a Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium szakképző intézményeinek nyilvántartásában. Az Egyetem alapítója Lengyelország Opportunities Industrialization Centers "OIC Poland", amely a Lublinban székelő magán-nem kormányzati szervezet. Az Alapítvány 1991-ben alakult a helyi társadalom tagjai kezdeményezésére, akik érdekeltek voltak a Lublini régió társadalmi-gazdasági fejlődésének ösztönzésében.

Küldetésünk

A WSEI küldetése az, hogy felkészítse a magasan képzett szakembereket, akik képesek lesznek megfelelni az európai normáknak, és ezután megerősítik az emberi erőforrások potenciálját, és növelik az önkormányzati intézmények kapacitását az államháztartás irányításában, a stratégiai tervezésben vagy az abszorpcióban és a EU alapok. A régió gazdasági fejlõdésének összefüggésében ezek a tevékenységi területek a legfontosabb kihívások, amelyekkel a köz- és a magánszféra szembesülhet a következõ években.

Eredmények

Erősen hiszünk abban, hogy egyetemünk oktatási tevékenysége hatalmas hatást gyakorol a tanulói karrierlehetőségek fejlesztésére Lublin régió javára. Nagyon büszkék vagyunk arra a helyzetre, amelyet a WSEI az évek során elért. Nem gondolhatunk ezekre az eredményekre, anélkül, hogy megemlítenénk azokat a személyeket, akik a kezdetektől fogva létrehozták szerkezetét, és ma is csinálják.

Oktatás

Sikerünket elsősorban magas szintű oktatásnak köszönhetjük, amely ötvözi az akadémiai ismereteket a szoros kapcsolatokkal és a társadalmi-gazdasági élet gyakorlásával, ami nagyon ritka a felsőoktatásban. A magas színvonalú oktatási folyamatot egy gondosan kiválasztott didaktikus személyzet tartja fenn megfelelő tudományos fokozattal és a szükséges tudományos tapasztalattal. A személyzet nagy részének jelentős gyakorlati tapasztalata is van a nem tudományos tevékenységből. Egy ilyen kiváló csapat garanciája régiónk gazdasági helyzetére vonatkozó magas szintű oktatásnak, amely megfelel az uniós követelményeknek.

Helyszínek

  • Lublin

    ul. Projektowa 4, , 20-209, Lublin

    Kérdések