Keystone logo
Wright State University

Wright State University

Wright State University

Bevezetés

A Wright State University egy nemzeti állami egyetem Daytonban, Ohio államban, több mint 11 000 hallgatóval. A 315 fokos programokat kínáló egyetem öt főiskolából, két iskolából és egy fióktelepből áll az Ohio állambeli Celinában. A Wright testvérekről elnevezett Wright State University kivételes, megfizethető oktatást kínál.

Az Ohio állambeli Dayton belvárosától 8 mérföldre északkeletre található Wright State University évente több mint 11 000 diákot szolgál ki, és 315 egyetemi, posztgraduális, doktori és szakmai fokozatot kínál öt főiskolán és két iskolán keresztül. Az egyetemnek van egy fióktelepe is, a Wright State University – Lake Campus a Grand Lake St. Marys partján, Celina államban, Ohio államban. A Wright State University a repülés úttörőinek, Orville-nek és Wilbur Wrightnak a tiszteletére nevezték el, akik Daytoni kerékpárüzletükben feltalálták a világ első sikeres repülőgépét. Valójában a Wright testvérek a legtöbb korai tesztrepülést a Huffman Prairie-n hajtották végre, csak egy rövid autóútra daytoni egyetemünktől.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Dayton

    Colonel Glenn Highway,3640, 45435, Dayton

Kérdések