Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Bevezetés

A Wittenborgi Alkalmazott Tudományok Egyeteme egy úgynevezett "butikegyetem" - egy üzleti iskola, amely elsősorban a menedzsmentre összpontosít, mivel az a társadalomban lévő tudományágakra vonatkozik. Személyes figyelmünk az Ön oktatására nagyon fontos. Éppen ezért komolyan vesszük a minőséget, és a Holland Flamand Akkreditációs Szervezet (NVAO) és a Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) által akkreditáltak vagyunk.

Egyedülálló üzleti iskola vagyunk, ahol a "Better Yourself, Better Our World" a mottónk.

A Wittenborgnál a küldetésünk:

A kiválóság előmozdítása a nemzetközi üzleti és menedzsment oktatásában és tanulásában, valamint a legjobb környezet megteremtése a hallgatók és a személyzet számára, ahol a nemzetköziesedés, a sokszínűség és az etika megalapozza a sikeresen alkalmazott, kutatásokon alapuló globális tanulást.

Apeldoornban található fő kampuszunkkal megismertetjük a diákokat a helyi és a regionális szervezetekkel, és ezzel erősítjük a régió gazdaságát, kulturális és társadalmi légkörét. Amszterdami telephelyünk lehetővé teszi számunkra, hogy a Hollandiába érkező nemzetközi vállalkozókat személyre szabott, vállalkozói alapképzési programmal támogassuk, müncheni telephelyünk pedig egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy két országban tanulhassanak. Ha belép a Wittenborgba, akkor egy rendkívül motivált és eredményorientált szervezetbe lép be, amely egy sokszínű és multikulturális környezetben működik, ahol több mint 100 nemzetiség dolgozik, tanul, innovál és szocializálódik együtt. A Wittenborgnál hiszünk abban, hogy a tanulásnak egy olyan élvezetes folyamatnak kell lennie, amely lehetővé teszi, hogy Ön kifejlessze céljait és törekvéseit, és biztosítja Önnek a folyamatos támogatást és a szükséges tanulmányi nyomást, hogy elérje ezeket a célokat.

A Wittenborg diplomások világpolgárok; tiszteletet táplálnak, és érzésük van a teljesítményről. Fejlesztettek ambíciókat, és büszkék voltak a kiválóságra. Ők a legnagyobb nagykövetünk!

Wittenborgról

A Wittenborg University of Applied Sciences Business Schoolról

Független és nemzetközi

Bármikor, több mint 100 nemzet dolgozik és tanul együtt 2 Apeldoorn helyszínén és Amszterdamban. Az egyedüli oktatási nyelv az egyetemen az angol.

Több mint 30 éves múlt

Nagyon foglalkoztatható diplomások ezrei 1987 óta követik karrierjukat Hollandiában és a világ minden tájáról.

Dupla európai akkreditáció

& A szakokat a holland Oktatási, Kulturális és Tudományos Minisztérium (NVAO), valamint a FIBAA (német, svájci & osztrák) ismeri el és akkreditálja.

Glocal & Helyi elkötelezettség

Vállalati látogatások, valós projektek, szakmai gyakorlatok és vendégelőadók: rengeteg helyi és regionális kapcsolat a kormányzattal, vállalatokkal és szervezetekkel. Globálisan gondolkodva, de
helyben cselekedve.

Kutatási környezet

Regionális, európai és nemzetközi projektek kezdeményezése és megvalósítása a Kutatóközpontban olyan területeken, mint a fenntarthatóság, a technológia, a társadalmi innováció, az oktatás & egészségügy
ellátás.

Ügyfélközpontú megközelítés

Személyes megközelítés, családias környezet és személyes oktatás, útmutatás és támogatás. A legtöbb program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy évente 6 alkalommal kezdjenek és diplomázzanak.

Évente 6 felvételi pillanat

Következő 3 felvétel: A Wittenborg összes alap- és mesterképzésén évente 6 felvételi időpont van. A hallgatók évente 6 alkalommal is képesek diplomát szerezni. A diplomaosztó ünnepségeket évente kétszer tartják, télen és nyáron.

Helyszínek

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Kérdések