Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Bevezetés

WHITECLIFFE áttekintése

Whitecliffe College of Arts and Design egy ragyogó 1982 felsőoktatási intézmények a díjnyertes alapított Auckland, Új-Zéland

A nemzetközileg is elismert szakmai tanfolyamok, kurzusokat, a mester Képzőművészet fotópapírig divat design, grafikai tervezés, művészeti menijimeonteu, művészetterápia Ez aktív.

Whitecliffe modern, nemzetközileg elfogadott képzések révén a hivatalban lévő művészek, tervezők, oktatási szakemberek és kutatók. A hallgatók kreatív és kritikus gondolkodás, a kutatás, a kommunikációs, prezentációs készségek és megtanulják a kortárs képzőművészeti kiállítás a design világa, a szakmai, nemzetközi vendégelőadók, iparági szakértők. Szakmai folyamat Whitecliffe nincs értéke az egyes egyéni kreativitás és kockázatvállalás arra ösztönzik, hogy posztgraduális tanulmányokat.

Whitecliffe diplomások tiszta és magas szintű kreatív gondolkodás és széles iparági szabványos technológiákat. Ezek elkötelezett egy erős és rendkívül vizuális reprezentáció a kortárs kultúra és a kreatív ipar képezi a kreatív ötleteket hoz létre.

oktatási célok

Whitecliffe az egyik legjobb diplomások és elősegíti a kreatív emberek művészi design iskolák függetlenül működnek.

Whitecliffe alkotják a kulturális gazdagodás a tanulás és gyakorlat az egész művészeti és biztosítja az életet megváltoztató oktatási tapasztalat révén art design oktatás, a kutatás és a tanulás.

Whitecliffe hallgatók számára kiválóság, az innováció, a sokféleség együtt a közösség révén a kreatív folyamat. Whitecliffe diplomások az esztétikai ítélet, a szakértelem és a bizalom, az együttműködés, a szakértelem.

Core eszközök Whitecliffe alakult át a munkát a személyzet, és a végzett hallgatók. Ebben Whitecliffe ötletek és a kifejezés hisz a különböző területeken. Egy széles körű média, eljárások, módszerek, stb azt hiszem, hogy a diplomások vezetői lesznek, mint a mélyreható gondolkodás és gyakorlat minden területén. Egy szigorú kritika és intellektuális vitát és a kölcsönös tisztelet megszerzi a szükséges készségeket a közösséggel együtt.

program

Foundation Degree Bachelor: NZQF 4. szint

Art & Design szakmai képzés
Digital Media & Design szakmai képzés
18 hetes tanfolyam indul minden év februárjában júliusban
Portfolio szükségtelen
IELTS 5.5 vagy magasabb

Végzettség: Bachelor of Fine Arts NZQF 7. szint

Fine Art
grafikai tervezés
Photo média
Divattervezés
Kezdve minden év februárjában
Portfolio szükséges
IELTS 6.0 vagy magasabb

Masters: NZQF Level 8, 9. szint

Mester képzés Képzőművészeti
Fine Art Masters alapítványi program
Mester képzés Arts Management
Master of Art Therapy Alapítvány Degree
Mester képzés Art Therapy
Környezetbarát divat Masters
Minden mester tanfolyam elvégzése, a diákok részt osztályok munka közben kevesebb
IELTS 6.5 vagy magasabb

Miért Whitecliffe?

1.Whitecliffe süt School of Art and Design díjat a különböző nemzeti és nemzetközi versenyeken a diákok, öregdiákok, oktatók. A fő tartalma a díjat

 • Eden Arts Művészeti Iskolák Top Award 2011 versenyben az első évben, köztük egy oda megkezdésének dátuma.
 • Ausztrál Graduate az év - Divattervezés
 • Ausztrál Graduate az év - Vizuális Kommunikáció
 • id feltörekvő tervező
 • legjobb Awards
 • AgIdeas

2.Whitecliffe agglegény, pre-egyetemi program áll a tanuló-központú alapuló felismerése és ápolása egyéniségét és a szenvedély az egyes diák. diákok Az új média, modern koncepciójaA tapasztalatok és a Hagyományos anyagok, készségek, attitűdökA tudás az épület. 3.Whitecliffe egyetemi kurzusok tanítják art design. Akár úgy dönt, minden nagyobb diákok Rajzolás, festés, design technológiaEz tart. 4.Whitecliffe van Üzleti, marketing, etikaEgy hasznos módszer a különböző területeken alapján, és nyújt teljes körű szakmai tapasztalattal rendelkezik az ágazatban a jövőben karrier a diákok. 5. A diákok, a harmadik évben Kiállítások, nemzetközi vendégelőadók, iparági szakértők, konferenciák, kötelező szakmaiA tapasztalatok és a modern művészet és a design világában. 6. alapján Chunghak támogató egyetemi Creative Technology ResearchA fúzió a vizuális művészet és a technológia által előírt állami és szakmai ágazatokban. 7.Kis osztályok gyakorlatAhhoz, hogy a diákok és a tanárok közli egyénileg minden nap. Mivel a második osztályos tanulók számára megengedett, hogy adja meg a campus egész héten Whitecliffe óta nyújt egyéni munkaterületet vagy a stúdióban.

8.Problémamegoldó készség és kreatív válaszokJavasoljuk, hogy összpontosítson. Valamint fejleszteni az egyéni kreativitás és a kritikai gondolkodás, a kutatás, a kommunikáció és prezentációs készség keresztül gazdagodás.

 1. A kreativitás esetében szerves kombinációja a képzelet, a koncentráció és a rugalmasság. Sok diplomás Képzőművészeti Kreatív gondolkodás és a termelőkEz kapott elismerést a lehető legsikeresebb legyen kombinálásával szerzett készségek különböző területein Art & Design tanfolyam. 10.Az átlagos aránya a befejezés és az érettségi folyamat WhitecliffeÚj-Zéland egyik legnagyobb művészeti és design képzések 80%A.

Egyetemi áttekintése

Fine Art

Whitecliffe Képzőművészeti diplomások erőteljesen jelzi, hogy kifejezzék gondolataikat és vonzó. Széles megértése széles képzőművészet területén nekiütközik a téren, és alkalmazkodni a folyamatos bírálatok és úgy gondolja, gyorsan csatlakozik az élen a kortárs kultúra.

Fine Art szakon lehet tenni a kortárs művészeti gyakorlat, kortárs elmélet, amelynek középpontjában a vizuális nyelv. Fejlesztését segíteni a művészeti gyakorlat értelmes és kreatív média a saját szakterületükön, hogy támogassa és táplálja a szükséges készségek, technikák és elmélet a tanulói kreativitásra, alkalmazott készségek és az elmélet.

diákok Festmény, rajz, sokszorosított grafika, fotó, videó, digitális média, hagyományos / modern anyagok, technológiák, módszerek és nevetségesséFelfedezni. Keresztül éves workshop és speciális előadások Videó gyártás, 3D művészeti létesítmény Tanulás a szakterületen. Whitecliffe diákok, hogy személyes stúdióval.

grafikai tervezés

Whitecliffe grafikai tervezés diplomások kell értenie a kortárs / hagyományos grafikai tervezés és hogyan kell gondolni folyamatosan. Szisztematikusan feltárja a tervezési projekt révén széles körű készségek és kap a magas elismerést az iparban bemutatásával sokféle vizuális eredményt.

diákok Kutatás, problémamegoldás és vizuális kommunikációHa részt vesz a feltárása hagyományos / digitális média. Iparági szabványos szoftver Illusztráció, fotó, sokszorosított grafikaIsmerje meg, hogy az egyensúly. Ez a folyamat Kiadó tervezés, mozgóképek, vállalati kommunikáció, web design, csomagolás, reklám, a művészeti, a márka identitását, tervezés elmélete, szakmai kiállítások, élő rövidnadrágEz tartalmaz. Keresztül a fenti folyamat támogatása kulcsfontosságú eleme a művészeti, a márka identitását, grafikai tervezés, tervezés elmélete. A diákok szeretnének egy jövőbeli tervei alapján a területen több mint egy éve, az utolsó év projekten dolgozó saját. Diákok fejlesztése műszaki szakértelem bővítése ipari kapcsolatok révén a szakmai, kiállítások, élő rövidnadrág. Minden kar tagjai aktívan részt vesznek a kutatás és tervezés feladata tervezők.

Photo média

Whitecliffe fotómédiák diplomások kreatív és tapasztalt eltérő képet készítő. Ezek tisztán a szabványok és hatékonyan kommunikálni a látás és a bizalom a mai környezetben.

Ez a kurzus a hallgatók az alapvető készségek, technikák, módszerek, a kreativitástól, alkalmazott készségek és az elmélet. Tapasztalatai alapján a sok kreatív lencse média a legfontosabb művészeti gyakorlat.

Analóg / digitális technológia és a digitális munkafolyamat, színkezelés, és a fejlett világítástechnikaAz intenzív tanulmány. Nagy formátumú fényképeket alapú világítástechnika, fotó (videó) Sound munkahelyekMint például a összpontosítva szakterületükön. Nagy média kép diákok Szakértők lencse / kamera / hangosítás, és fejlett képalkotó berendezésekAkkor használható. A diákok megtanulják a stratégia bemutatásán keresztül speciális profi fotó nyomtatási egy hosszú távú projekt képeskönyvHozzon létre egy

Divattervezés

Whitecliffe divattervezés diplomások ipari szabvány technikák magas szintű kreatív gondolkodás és merész, hogy megpróbálja. A személyes jövőkép és innovatív karrier tiszteletben szakemberek az iparágban.

Divattervezők szakon okoz gondolkodás és kreatív fejlesztésére esztétikus tervezés alapján az alkalmazott ismeretek, gyakorlati készségek első osztályú. A hallgatók megtanulják a kutatás és tervezés koncepció fejlesztési képességek, hogy kifejezzék saját identitását, így a modern és az eredeti design a következetesség.

Magas szintű iparági szabványos módon, hogy megtanulják az alapokat, minta készítés, ruházati gyártó befejezni a munkát a szakértői szinten.

Divattervezők tanfolyamok Tervezés-kutatás, koncepció kidolgozása, iparági szintű minta az oltár, ruházat gyártás, a technológia, a divat, a szövet feldolgozása, varrás, környezetbarát kutatás, természetes festésArra összpontosít. Ez magában foglalja a divat történelem, az elmélet, illusztrációk, specializálódott a kutatás. Whitecliffe vezető globális divat trend előrejelzés webhely, a WGSN Támogatás a hozzáférést. A diákok problémája a modern társadalom iparági gyakorlat vagy saját tervezés Gyakorlat környezetbarát, természetes festés Meg kell adni a lehetőséget, hogy összpontosítson az ilyen. diákok Új-Zéland Fashion Week, A helyi tervező, egy szakmai tengerentúli vásárlók.

Nemzetközi hallgatói beérkezett kérelmek

A nemzetközi diákok Minimális életkor 18 év. Csak a diákok 19 éves kor alatti kor lesz szükség bizonyíték arra, hogy te vagy a Guardian Oakland rendelkezik az első évben.

Minden bizonylatok külön feldolgozzuk a Whitecliffe. Miután megvizsgálta a három fontos részei a Felvételi Bizottság a felvételi a diákok az egyes különböző előnyöket. Ez határozza meg, hogy a hallgató sikeresen egy teljes mértékben a felvételi.

hogyan

További információk találhatók az utolsó oldalon az iskola kézikönyv.

1. Report Card: középiskolai vagy egyetemi fokozatok

A diákok a külföldi vezetők adta az összes ki kell töltenie a középiskolai tanfolyamok az országban.

2. Portfolio

A munka magában 20-12 mutathat a lehetőségek széles körét. A portfolió lehet beállítani, hogy a munka egy olyan területen, amely jellemző a diák.

Diákok (külföldi) el tudja fogadni a portfólió digitális formában.

3. Interjú

Minden pályázónak fel kell készülniük, hogy beszéljen természetesen a tárca az interjú művek és gondolatok. Élek külföldi diákok is interjút Skype vagy telefonon.

4. Felvételi Iratkozzon fel hírlevelünkre

Foundation Degree és főiskolai diploma pályázóknak ki kell tölteniük a felvételi Letters több mint 250 szó.

jó választás

Diákok, akik valaha is tanult egy egyetemi kurzus vagy munkával kapcsolatos támogatást lehet kiválasztani a legjobb modell. Kérjük, olvassa el a részletes cikk 2. szakasz.

Támogatás határidejeLovak október. Ez támogatja még a határidő lejárta után.

Miután a folyamat támogatása Határidő

A határidő lejárta után mennek a felvételi eljárást az alábbiakban.

Diákok kérheti interjúk és segítséget, ha külföldön tartózkodnak ez váltja telefonon vagy Skype-on. Ha az Excel az alkalmazási szint, akkor lehet mentesíteni az interjú.

Belépő a diákok, akik küldünk egy levelet a felvételi, beiratkozási szerződés tandíj számlákat.

Felvételi Megállapodás (egyeztetett felvételi) és a tandíj számlát kell benyújtani a Whitecliffe feltétlenül a közlemény időpontjától. Aztán (2 héten belül a felvétel után jóváhagyás) kell fizetnie a teljes tandíjat (Public fizetni a Hivatal Új-Zéland) közvetíti a tandíj visszaigazolást.

Tandíj tanúsítvány egy olyan dokumentum által megkövetelt bevándorlási új-zélandi diák vízummal.

A hallgatók tandíj

 • Foundation Degree Bachelor 2017 NZ $ 12000 (18 hét)
 • Egyetemi 2017 NZ $ 27.000 (1 év)
 • Masters 2017 NZ $ 27.000 (1 év)

Helyszínek

 • Auckland

  24 Balfour Road, Parnell, 1052, Auckland

  Kérdések