Keystone logo
Wekerle Business School

Wekerle Business School

Wekerle Business School

Bevezetés

A mai globalizált világban csak magas szakmai színvonalú és nyitott gondolkodású, erős etikai és felelősségtudatot magában foglaló oktatással lehet versenyképes maradni.

A WBS oktatás, miközben sikeresen integrálja a különféle kultúrákat, lehetővé teszi hallgatóinak, hogy új kihívások elé álljanak a világ bármely pontján, ezáltal segítenek valódi lehetőségeik kiaknázásában.

A WBS első számú prioritásnak tartja, hogy a hallgatókat és a személyzetet kortól és háttértől függetlenül, etnikai vagy egyéb szempontból ösztönözzék az egész életen át tartó tanulás és az önfejlesztés útjára, tanulmányok, kutatások és tudományos törekvések révén.

Ez az életminőség javulásához vezet, miközben hozzájárul egy rugalmasabb és jobban felkészült munkaerő képzéséhez. Szilárd meggyőződésünk, hogy programjaink struktúrájának gyakorlatorientáltnak kell lennie, és a munkatapasztalatokon, valamint a gondosan megtervezett esettanulmányokon kell alapulnia a piaci realitásoknak. Ez hozzájárul tanulóink problémamegoldó, kommunikációs és prezentációs képességeinek fejlődéséhez, valamint foglalkoztatási lehetőségeik növekedéséhez.

Szolgáltatásaink hozzájárulása és az országos tudományos és tudományos életben való aktív részvételünk révén a WBS élvezi a helyi társadalom és a szélesebb nyilvánosság bizalmát és elismerését. Ezt a legfontosabbnak tartjuk, és nagyra értékeljük. Ennek fényében továbbra is pozitív kulturális és szellemi erő leszünk a közösség egészében. Büszkék vagyunk filozófiánkra, amely az oktatást komplex szolgáltatásként fogja fel. Diákorientált megközelítésünk egy kellemes oktatási és a hallgatói életben gazdag környezetben tapasztalható meg csúcstechnológiával, míg a kiemelkedő és elismert oktatói állomány korszerű módszereket és minőségi tananyagot használ.

Az iskola végső célja a jövőbeni vezetők képzése, miközben a tudás szomjúságával és arra ösztönzi őket, hogy törekedjenek a szakmai és emberi kiválóságra.

Miért éppen a WBS?

 • Tanáraink és oktatóink elismert szakemberek, akik bizonyították képességeiket és szakmai felkészültségüket az üzleti és tudományos kutatások különböző területein.
 • Nemzetközi hírnevű vendégelőadóink különleges közreműködésükkel színesítik az órákat.
 • Rendszeresen szervezünk szakmai esteket, ahol a piacvezető vállalatok felső vezetői megosztják személyes tapasztalataikat saját szakterületükről.
 • Karrier irodánknak köszönhetően a WBS diplomás hallgatók általában három hónapon belül elhelyezkednek szakmájukban, ami kiemelkedően magas arány.
 • Diákorientált menedzsmentünk és hallgatói szakszervezetünk különös figyelmet fordít arra, hogy színes és hasznos kulturális programokat vonjanak be a diákok életébe az iskolában: művészeti kiállítások látogatása, színházi előadások és különféle egyéb, magas színvonalú programok állnak a diákjaink rendelkezésére.
 • Az informatikai képzést modern tantermekben tartják, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.
 • Gyakorlatorientált képzési környezetet kínálunk csúcstechnológiákkal.
 • Ingyenes hozzáférést biztosítunk hallgatóink számára az internetes hozzáféréshez a hallgatói könyvtárban és a büfében. Az iskola teljes területén ingyenes WIFI-hozzáférés biztosított.
 • Iskolánk épülete a város szívében, a Corvin-negyed közelében található, ahol rengeteg üzlet és kávézó található.
 • Budapest nemcsak egy gyönyörű város Európa szívében, hanem a sikeres oltási programnak köszönhetően valóban biztonságos tanulmányi célponttá is vált, ahol a megélhetési költségek ésszerűbbek, mint az EU más városaiban.
 • Ösztöndíjak állnak rendelkezésre a hallgatói közösség legjobb akadémiai tagjai számára.
 • A hallgatók részt vehetnek az angol és a gazdasági matematika előkészítő tanfolyamain . További részletek a honlapunkon találhatók.

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Budapest

  H-1083 Budapest, Jázmin utca 10., , Budapest

  Kérdések