Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Bevezetés

College többről szól, mint csupán egy diplomát. Ez egy befektetés a jövőbe.

A bölcsészettudományi oktatás fog kapni Wartburg lehetővé teszi, hogy nem csak a nyereség a szükséges készségekkel, az Ön által kiválasztott tanulmányi, hanem a kritikus gondolkodás készségek szükségesek, hogy vizsgálja meg az etikai döntéshozatal és a közösség bevonására, a hatékony kommunikáció, a kulturális kompetencia, és az együttműködés.

Küldetésünk

Wartburg College elkötelezett kihívást és tápláló diákok számára életének vezetői és a szolgáltatás, mint a szellemes kifejezése, hogy a hit és a tanulás.

a személyazonosság

Wartburg College egy bölcsész főiskolai lutheránus (ELCA). Nem kell, hogy evangélikus, vagy akár keresztény, hogy értékeljük az utat a Wartburg oktatás segít felfedezni értelme és célja az életed.

Sok főiskolák dolgozni egy közös hitvallás vagy nyilatkozat a hit, ahol a hit kiszabni. Más főiskolák hitét ki a közösségi élet teljesen. Abban Wartburg College, használjuk az evangélikus oktatási koncepció, amely épít a közösség körül élénk és befogadó beszélgetés a hit és a tanulás.

Luther Márton, aki felkeltette a reformáció 1517-ben is volt egy lelkész és egy egyetemi tanár. Küzdött a nagyobb kérdés az élet és a hit, hogy hogyan lehet igazán változtatni a világot körülöttünk. Mert a mi evangélikus teológiai szempontból, azt szeretnénk, ha még birkózni ezekkel a nagy kérdés, amit a munka révén a négy év Wartburg. Meghívjuk és ösztönözze beszélgetés az emberekkel a különböző háttérrel és eltérő lelki szempontból. Viszont, ha egy kicsit többet tudunk saját hiedelmek és értékek.

Discover Your Calling

Wartburg College segít a diákok felfedezzék, és azt állítják elhívásukat összekötő történő tanulás hit és az értékek, hogy megértsék a saját maguk és ajándékokat, a perspektíva az élet és a jövő, és a részvétel lehetőségének megteremtése a templomban, a közösség, és a nagyobb társadalom tervszerű és értelmes módon.

Akadémiai tények

Átlagos osztálylétszám: 17 A diák-tanár arány: 11: 1 Teljes munkaidős oktatók: 104 Rangsorolt ​​kar legmagasabb fokú fegyelem: 99% Felruházva kar pozíciók: 2 előkelő szék, 11 felruházva szék, 1 különböztetni tanári, 4 felruházva professzor.

Legnépszerűbb Majors

1 Business Administration 2. Biológia 3. Alapfokú oktatás 4 Újságírás és kommunikáció 5 Zeneoktatás

Nemzetközi elismerés

Az egyik öt főiskolák, hogy megkapja a washingtoni Center alakuló felsőoktatási Civil Elkötelezettség díját a szolgáltatás-tanulás és a közösség bevonására. Országosan által minősített Carnegie Alapítvány a Advancement of Teaching egyik 12 kizárólag érettségi főiskolák, amelyek elősegítik a tapasztalati tanulás és a közösség bevonására. Nevezett nyolc egymást követő alkalommal az elnök Felsőoktatási Közösségi Szolgáltató Honor Roll, háromszor "kitüntetéssel," elismeréseként önkéntes erőfeszítéseinek Wartburg hallgatók. Az egyik csak hat Iowa főiskolák szerepel a 2014-15 kollégiumok különbségtétel, amely elismeri, hogy az iskolák már bizonyította elkötelezettségét a "részt a diákok, nagy tanítás, vibráló közösségek és sikeres kimenetelét." Wartburg-ben a 16. helyen a nemzet rövid távú külföldi tanulmányokat a 2014-es Open Doors jelentés végzett együttműködve a US Department of State Iroda Oktatási és Kulturális Minisztérium. Tartalmazza Washington Monthly legjobb bölcsészettudományi főiskola rangsor hozzájárulását a közjó a társadalmi mobilitás, a kutatás, és a szolgáltatás. Győztese NetImpact 2012 "Small Steps, nyereményeket Challenge," a nemzeti versenyhatóságok között egyetemek és főiskolák jutalmazza a társadalmi és környezetvédelmi tevékenységek. Rangsorolva a Princeton Review egyik legjobb főiskola a Midwest régióban. Felsorolt ​​Peterson Top Kollégiumok Science között 200 iskola kiemelkedő programokat a tudomány és a matematika. Egy két főiskolák Iowa kell országosan elismert a Nemzeti Tanács által Akkreditációs tanárképzés annak elemi oktatási programban. Között szerepel az első réteg a Legjobb Nemzeti Bölcsész főiskolák által besorolt ​​US News and World Report. Rangsorolva No. 7 között hazai egyetemek és bölcsészettudományi főiskola a US News and World Report, mint egy "overperformer" érettségi aránya diákok az alacsony jövedelmű családok számára. Tartalmazza Money Magazine "legjobb főiskola" rangsorban. A Wartburg "közösségi Építők" program elnyerte a MacJannet díjat globális állampolgárság.

Graduate négy év alatt!

Mi az érettségi arány?

Ez lehet egy nagyon zavaros fogalom. Alapvetően ez a hallgatók aránya, akik ténylegesen egy teljes mértékben az intézmény. A legtöbb jelentés az interneten jelenik meg egy 6 éves érettségi arány, ami a százalékos nappali tagozatos hallgatók kapták diplomát hat éven belül, amely ma már az átlagos hossza egy egyetemi oktatás sok egyetem. Ez egyáltalán nem igaz Wartburg College.

93% -a diplomások kész fokozatot négy év alatt. A nappali tagozatos hallgatók, akik kezdődött Wartburg, 63% fejezik be mértékben a Wartburg, mely még ma is igen magas érettségi arány. Az elmúlt 10 évben, Wartburg volt érettségi arány olyan magas, mint 70%.

Miért össze öt évben az állami iskolákat négyéves Wartburg?

A valóság sok diák számára ez lesz a négy és fél öt évig vagy tovább keresni egy bizonyos fokú egy állami iskola, a nemzeti statisztikákat. Abban Wartburg, 93 százalék a diplomások teljes foka négy év alatt.

Helyszínek

  • Waverly

    100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Kérdések