Keystone logo
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Bevezetés

JÖVŐKÉP NYILATKOZAT

Látható Zeneművészeti Főiskolán egy globális, lelki közösség zenészek, technikusok, üzletemberek, és a pedagógusok szolgáló egyház és a társadalom kollektív energia és tehetség, elősegítve egy olyan környezet, a kreativitás, az istentisztelet, és az innováció művészeti törekvések Isten dicsőségére.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

Látható Zeneművészeti Főiskolán vonatok és felvértezi zenészek, technikusok, és az üzleti szakemberek kézműves és Christian képességgel, hatékony szolgáltatást a zeneiparban, és az egyházban.

LELKI | SZAKMAI | AKADÉMIAI.

Látható Zeneművészeti Főiskolán a kereszteződésekben a szellemi, szakmai és tudományos. A három bachelor programok kínálnak szigorú oktatás zeneiparban, zenei termelés és zene, felkészítsük a tanulókat a hatékony szolgálat a zeneipar és az egyház. Hisszük, hogy a keresztény zenészek, producerek, menedzserek és szakemberek legyenek jól fejlettek egyaránt ezen a három területen, hogy megtalálja a siker az életben, a karrier és a minisztérium. A szándékosan kis művész közösség középpontjában a kiegyensúlyozott lelki, szakmai és tudományos növekedést.

GLOBAL

Egyedi Felsőoktatási

Elindított Memphis, Tennessee 2000-ben a látás Látható Music College egyedülálló a felsőoktatásban. A hangsúly a létrehozása kicsi, szándékos művész közösségek szerte a világon, hogy hangsúlyozzák a növekedés három fő területen: a szellemi, szakmai és tudományos.

Látható bővült Chicagoland 2014-ben és 2015-ben a Dallas részeként elnöke és alapítója Ken Steorts 2020 × 2020 látás - 20 oldalak, 20 városban szolgálatot 2020 diák 2020. Sarah Simmons (NBC The Voice) indie darlings Carolina Story, Látható öregdiák a listákon, a stúdióban, és így hatással a templomban.

akadémiai Áttekintés

Látható Zeneművészeti Főiskolán egy integrált képzési tapasztalat, hogy a kihívások a diákok nő lelkileg, szakmailag és tudományosan során egy akkreditált bachelor szak. Minden szak tartalmaz egy magot a Biblia, Teológia, és minisztérium tanfolyamok. Biztosítják a hallgató a spiritualitás alapvető, hogy a szakmai fejlődés, a Szentírás tájékoztat, hogyan kapcsolódnak a Teremtő és teremtés különösen: hogyan kell reagálni a Teremtő felhívás gondolkodó, kreatív, és imádságos elkötelezettség a zeneipar és az Egyház . Mind a szellemi és a szakmai fejlődés van a hangsúly a szigorú főiskolai szintű tananyag.

Filozófiai „Miért” (spiritualitás) megelőzi a „Mi” (szakma) és a „Hogyan” (egyetemi). Mindhárom növekedési területek képviselteti magát a főiskola neve:

Látható Zeneművészeti Főiskolán

  • Lelki
  • Szakmai
  • Tudományos

Az integrált képzés során tapasztalt merítés, és a beruházásokat.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Memphis

    200 Madison Ave , 38103, Memphis

Kérdések