Keystone logo
Vilnius University Bachelor angol filológia
Vilnius University

Bachelor angol filológia

Vilnius, Litvánia

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 3836 / per year *

Az egyetemen

* jelentkezési díj 100 EUR

Bevezetés

Az angol filológia alapképzési szak a hallgatók számára biztosítja a munkahelyi sikerhez szükséges szilárd írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket angol nyelven (C1-C2), valamint az angol nyelvészet, irodalom és az angol nyelvű országok kultúrájának alapjait.

A tanterv olyan tananyagegységek változatos választékát tartalmazza, amelyek célja, hogy a diákok fejlesszék nyelvi készségeiket, beleértve a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges fejlett írás-, beszéd- és kutatási készségeket. Diákjaink egy sor puha készséget sajátítanak el azáltal, hogy művelik elemző és kritikai gondolkodásukat, problémamegoldó és retorikai képességeiket, miközben olyan kulturális és történelmi ismeretekre is szert tesznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megértsék napjaink összetett modern világát.

Miért válassza ezt a programot?

  • Az angol filológia program különlegessége a rugalmasság, mivel lehetőséget nyújt a hallgatóknak, hogy tanulmányaikat az érdeklődési körüknek és képességeiknek leginkább megfelelő módon egyénre szabják.
  • A program lehetővé teszi a diákok számára: 1) az angol nyelvészet, irodalom és kultúra különböző aspektusaira specializálódni; 2) egy kisebb tanulmányi programot választani egy másik, a Vilniusi Egyetemen kínált területen/tantárgyból; vagy 3) a fő terület különböző kurzusait kombinálni a Vilniusi Egyetemen kínált általános egyetemi kurzusokkal.

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések