Keystone logo
Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Bevezetés

Az ország vezető egyeteme

A Vietnami Nemzeti Egyetem, Hanoi (VNU) az első modern egyetem, amelyet valaha is létrehoztak az országban, és a két vietnami nemzeti egyetem egyike. Az 1906 -ban először indokinai egyetemként létrehozott VNU különböző fejlődési szakaszokon ment keresztül, és Vietnam legnagyobb átfogó felsőoktatási és kutatóközpontjává vált. A VNU minden évben több mint 5000 agglegényt, 2400 mestert és 200 orvost állít elő, akik több mint 110 egyetemi képzésben, 121 mesterképzésben és 112 doktori képzésben vesznek részt természettudományok, technológia, gazdaság, társadalomtudományok és humán tudományok, oktatás és külföldi tanulmányok stb. .

A miniszterelnök által kihirdetett külön rendelet szerint a Hanoi Vietnami Nemzeti Egyetem különleges pozíciót tölt be a vietnami felsőoktatási rendszerben, mivel nagy függetlenséget élvez a szervezetben.

124329_Rankings.jpg

Nemzetközi központ a VNU keretében hallgatók és tudósok számára

A 2002. júliusában alapított, a Hanoi Vietnami Nemzeti Egyetem Nemzetközi Iskola (VNU-IS) az első olyan felsőoktatási intézmények, amelyek közös nemzetközi képzési programokat kínálnak.

Alapítása óta a VNU-IS figyelemre méltó fejlődést mutatott mind a képzés terjedelmében, mind a minőségében. Az iskola jelenleg 8 teljes munkaidős alapképzésű programot (köztük 5 programot a VNU által odaítélt fokozattal és 3 programot külföldi egyetemek által odaítélt fokozattal) és 5 közös, angol nyelven folytatott nemzetközi diplomás programot szervez.

A VNU-IS akadémiai programjait a hallgatók arra tervezték, hogy teljes potenciáljukat elérjék, és ezáltal sikeresek legyenek a való világban. Világszerte több mint 40 egyetemmel együttműködve a VNU-IS széleskörű tapasztalattal rendelkezik az európai, amerikai, afrikai és ázsiai nemzetközi vendégprofesszorok és tengerentúli hallgatók fogadásában, valamint a nemzetközi környezet kialakításában. A professzorok és diákok közössége a kultúrák gazdag keverékét foglalja magában. Ez a sokféleség élénkséget és mélységet, friss megértést és széles perspektívát kölcsönöz környezetünknek. A VNUIS közepes méretű osztályai barátságos légkört és nagyon személyes támogatást is biztosítanak a diákok számára.

162387_DSC_04831.jpg

162384_vnuis-001.jpg

148184_DPT0186611.jpg

162381_SVtotnghiep.jpg

162385_69614181_3158301240865584_8925509706915512320_o.jpg

162386_DPT04747-22.jpg

Miért válassza a VNU - IS lehetőséget?

Kiváló minőségű oktatás

A VNU - IS-nál arra törekszünk, hogy a hallgatók számára a lehető legátfogóbb oktatási és gyakorlati tapasztalatokat biztosítsuk képességeik és készségeik szélesítéséhez. Ezenkívül a VNU-IS vállalja, hogy lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy felfedezzék és bizonyítsák magukat az akadémiai kutatás területén, szakértői felügyelők támogatásával, akik bemutatják a megközelítés és fejlesztés legjobb módszertanát annak érdekében, hogy tudományos szempontból elvégezzék a legkülönfélébb és legmeghatározóbb tanulmányokat.

Kiváló támogatási szolgáltatások a nemzetközi hallgatók számára

A VNU-IS mindig igyekszik biztosítani, hogy a nemzetközi hallgatók a lehető legjobb tanulási tapasztalatokkal rendelkezzenek. A nemzetközi hallgatók számára elérhető szolgáltatások közé tartozik a vízumkérelem, a szállásszervezés, valamint részletes útmutatás arról, hogyan kell alkalmazkodni egy teljesen új környezethez. Sőt, pszichológiai tanácsadási szolgáltatások, pályaorientáció, puha készségek fejlesztése, nemzetközi csereprogramok és sokféle tevékenység vár rád!

Széles körű óvodai tevékenységek és barátságos környezet

A VNU-IS-ben saját személyes érdekeit követheti, életre szóló barátságot köthet, és élvezheti az egyetemi élet izgalmát egy ilyen gyorsan változó ezer éves városban, ahol az ősi és a modern Vietnam találkozik. A VNU-IS-nek jelenleg 10 különböző hallgatói klubja van, így szabadon csatlakozhat az Önnek leginkább megfelelő klubhoz, miközben az angol nyelvű környezet segít otthon érezni magát.

Helyszínek

 • Hanoi

  C & E Building, Hacinco Student village, no.79 Nguy Nhu Kon Tum street, , Hanoi

  • Hanoi

   G7 & G8 Building, 144 Xuan Thuy street, 100000, Hanoi

   • Hanoi

    Kieu Mai street, Phuc Dien Ward, , Hanoi

    Kérdések