Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Bevezetés

Vedd kezedbe a jövőben. Légy Bull.

USF Sarasota-lamantin, úgy véljük, a személyre szabott tanulás teszi a különbséget. Ha csatlakozik a közösség, akkor több, mint egy diák. Célunk minden lépését az utat: a felfedezések, a növekedés, az álmaid.

Pontok Pride

92 százaléka a mi diplomások "nagyon elégedett" vagy "elégedett" a tapasztalat. Jelenleg több mint 30 diák klubok és szervezetek, köztük Evezés. Diákjaink élvezhetik a személyre szabott oktatás egy diák-kar aránya 13: 1. Több mint 17.000 öregdiák a területen. Siesta Key, a nemzet 1. számú strand csak egy rövid autóútra campus. 10-ből 8 USFSM kar tartsa a legmagasabb fokú a maguk területén. USFSM kínál több mint 100 szakmai és kutatási lehetőségeket a diákok számára. USF Sarasota-manatee több mint 300 alkalmazottal, amelyek segítenek, hogy szolgálja a beiratkozási 2041.

Keressen a szenvedély.

Ez lehet Bulls ország, de nem vagyunk az a tipikus állományban. Mi személyre szabott tanulási utakat, hogy minden hallgató céljait és érdekeit. Tudjuk, mindenki név szerint, és van egy meghatározott támogatási rendszer szentelt a siker - még megkezdése után ér véget.

Séta a Bulls.

Kínálunk egy valódi értelemben vett hely, egy festői campus mentén Sarasota Bay. De ne csak a mi szavunk is - beszélgetés a többiek egy nyitott ház, vagy campus túra! Fedezze fel a csarnokok, Képválasztás a tantermekben és megfelel a jelenlegi diákok és a tanárok, hogy miért olyan sok beleszeret USFSM.

Fedezze fel a környéket.

Mi található a szívében Sarasota és Manatee megyében, ahol soha nem hiányzik a dolgom, vagy helyeket felfedezni. Két világhírű strandok, országosan elismert szervezetek, szabadtéri tevékenységek, bőséges éjszakai élet és a legjobb művészeti és szórakoztató - mind pár mérföldre a campus - USFSM kínál sokkal több, mint a hagyományos szülővárosában campus.

Indítsa el a kutatást.

USFSM biológia program használja off-site labs található Mote Marine Laboratory. Tanuljon hivatásos kutatók és tudósok, hogy valós körülmények között szerezzenek, gyakorlati tapasztalatok.

Innovatív.

Abban a reményben, hogy vegyenek részt a vendéglátó iparban? Vezetővé váljon a vendéglátás és a turizmus kihasználva USFSM gasztronómiai Innovation Lab, a state-of-the-art tanítási létesítmény Lakewood Ranch.

Helyszínek

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Kérdések