Keystone logo
UPSAT

UPSAT

UPSAT

Bevezetés

Az UPSAT , az egészségtudományi UPSAT kar 2001-ben alakult. Tunéziai úttörője a paramedicinális egyetemi oktatásnak.

UPSAT az első magán paramedicinális felsőoktatási intézmény, amelyet a Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Minisztérium, valamint az Egészségügyi Minisztérium elismert.

Az elit kar, a UPSAT elismert akadémiai képzettségének kiválóságáért és diplomások magas szintű képesítéséért.

Hírhedtségével, az általa biztosított minőségi képzés garantálja diplomások foglalkoztathatóságát Tunéziában és külföldön.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário


A „Honoris”, az első pán-afrikai magán egyetemek hálózatának integrálásával a UPSAT nemzetközi UPSAT amely lehetőséget ad arra, hogy a kiválósági pályán maradjon.

A Honoris hálózat hozzájárulása tükröződik az oktatási eszközök és technikák korszerűsítésében, a képzési tartalom diverzifikációjában és az új vállalkozói, digitális és kommunikációs készségek integrálásában.

Mindez annak érdekében, hogy összhangban álljon a nemzetközi normákkal, és felkészítse diplomáinkat a nemzeti és a nemzetközi munkaerőpiac követelményeire.

A UPSAT kiválasztott és csökkentett hallgatói csoportokkal, gazdag oktatással, a kórházi gyakorlat és a gyakorlati munka előadásokkal kombinálva, egy magas szintű oktatón, Afrikában egyedülálló Orvosi Szimulációs Központon keresztül teljesíti küldetését.

A központban nagy hűségű manökenek és magasan képzett oktatói csapat található.

Ezen a központon keresztül a UPSAT kínál ezeknek a hallgatóknak, hogy megszilárdítsák képzésüket az eljárási szintre, valamint a know-how és know-how tervre.

UPSAT három egyetemi intézményben nyújt képzést Tunézia három fő tengerparti városának központjában: Tuniszban, Sousseban és Sfaxban.

A három karot mind a felügyeleti minisztériumok akkreditálták, mind a tudomány és a paramedicinális technika területén szakosodtak.

A Földközi-tenger partján mindegyik város történelme és múltja révén a civilizációk olvadó fazékát, valamint a kultúrák és a vallások keverékét ábrázolja egy fiatal, toleráns és nyitott Tunéziában, ahol a zsinagógák, a katedrálisok és a mecsetek együtt léteznek.

misszió

A minőség UPSAT mellett az UPSAT folyamatosan UPSAT hogy a legmagasabb színvonalú, erős szaktudással rendelkező egészségügyi szakembereket kiképezze és képesek legyenek a gyakorlatban bekövetkező változások és a szakma fejlődésének egyszerű integrálására.

látomás

A UPSAT célja, hogy afrikai zászlóshajó legyen és továbbra is akkreditált paramedicinális felsőoktatás legyen, nyitott a nemzetközi iránt, alkalmazkodjon a változásokhoz és megfeleljen az ágazat követelményeinek.

Értékeink

125753_nosvaleurs.png

A UPSAT előnye

1. egyenértékűen elfogadott és elfogadott oklevelek

Az UPSAT t a Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Minisztérium, valamint az Egészségügyi Minisztérium elismeri, az LMD rendszert 2010 eleje óta fogadja el . A UPSAT hallgatóit a főiskolai végzettségből választja ki és az általa kiállított oklevelek egyenértékű módon kerülnek elfogadásra .

2. Nemzetközi megnyitás

A „ Honoris ”, az első pán-afrikai magán egyetemek hálózatának integrálásával a UPSAT nemzetközi UPSAT amely lehetőséget ad arra, hogy a kiválósági pályán maradjon .

3. Képzés készségek alapján

Célunk, hogy lehetővé tegyük a fiatal diplomások számára, hogy gyorsan bekerüljenek a munkaerőbe és könnyen integrálhassák az egészségügyi körzetet.

4. Képzett és figyelmes adminisztratív csapat

A felsőoktatás és az egészségügy területén bizonyított tapasztalattal rendelkező tudósok és szakértők Küldetésük az, hogy karrierje alatt fogadja , tanácsolja és támogassa a hallgatót.

5. Illetékes oktatási testület

Intézményeink oktatószemélyzettel dolgoznak, az egyetemi-kórházi tanárok többségével , ideértve a biztosított specialitások vezetőit is . A tapasztalt mentősök tapasztalataikat és gyakorlati tudásukat adják arra, hogy felkészítsék a hallgatókat a társadalmi-szakmai környezetre.

6. Modern és adaptált terek

UPSAT modern infrastruktúrát kínál a hallgatók számára, technológiai eszközökkel és speciális laboratóriumokkal, amelyek elősegítik a kollektív és együttműködési intelligenciát.

7. Egyedülálló orvosi szimulációs központ Afrikában

A Honoris hálózat Orvosi Szimulációs Központja technológiákkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kvázi valós helyzeteket.

8. Szigorú felügyelet a gyakorlat során

Diákjainknak nagyon korai előnyeik vannak az egyetemi kórházi központokban és az intézményeinkkel kapcsolatos klinikákban kialakult szakmai helyzetből , konvenciók révén.

9. Jutalmazó tapasztalat

Az intra és extra muros tevékenységek gazdag programja kiegészíti a hivatalos programokat. Ez a program látogatásokat, műhelyeket, képzési napokat , információs foglalkozásokat, szemináriumokat és tanulmányútokat foglal magában .

10. A 95% -ot meghaladó sikerességi arány

Az érettségi és érettségi arány meghaladja a beiratkozás 95% -át.

125755_people-woman-coffee-meeting.jpg

Startup Stock fotók / Pexels

intézmények

UPSAT Tunisz

 • Készült 2005-ben Tuniszban, politikai, közigazgatási és gazdasági tőkeként,

 • A város központjában, az Orvosi Szimulációs Központ közelében ,

 • Megállapodás a közeli legnagyobb egyetemi kórházakkal és klinikákkal,

 • Van laboratóriumok speciálisan felszerelve,

 • Fellebbezés a pedagógiai koordinátorok, a kórház-egyetem világítótestjei és egy képzett paramedicinális kar számára,

 • Létrehozása óta több mint 1158 diplomával rendelkezik.

 • Megítélt diplomák:
  • Engedélyezés: Újraélesztés érzéstelenítésben, fizioterápia, optika és szemüveg, ortopédia, ápolás, képalkotó kezelés és sugárterápia.
  • Mester: előrehaladott életkor, fogyatékosság és fizikai tevékenységek területén.

Nevelőtestület UPSAT Tunis

59
Egyetemi tanárok
30
Kórház-egyetemi asszisztensek
13
Felsőoktatási oktatók és oktatók
11
Asszisztensek és mesterek asszisztensei
20
Orvosok és gyógyszerészek
45
Egészségügyi szakemberek

UPSAT Sousse

A 2002- ben alapított, Sousse egyetemi városban, a belvárosban található helyiségekben, nem messze az egyetemi kórházaktól és klinikáktól, amelyekhez az egyezmények kötik, az UPSAT egy paramedicinális képzésre szakosodott magán felsőoktatási intézmény. 2002-ben az elsőként elismerték a két szakminisztérium, nevezetesen az Egészségügyi Minisztérium és a Felsőoktatási Minisztérium. Azóta több diplomás érkezett Tunéziában vagy külföldön a munkaerőpiacra .
Célunk, hogy lehetővé tegyük a fiatal diplomások számára, hogy gyorsan bekerüljenek a munkaerőbe és könnyen integrálódjanak az egészségügyi körbe.

A UPSAT diákjainak modern infrastruktúrát kínál a minőségi oktatás követelményeihez igazítva: tágas, tágas és légkondicionált tantermeket, speciális laboratóriumokat, amelyek gazdagon és megfelelően felszereltek a gyakorlati tevékenységek igényeinek kielégítésére, valamint a szakirodalom a szakirodalomban. Internetes környezetet kínál számukra a tanárok által rájuk bízott személyes munka kutatására és előkészítésére is .

Nevelőtestület UPSAT Sousse

37
Egyetemi tanárok
24
Kórház-egyetemi asszisztensek
6
Felsőoktatási oktatók és oktatók
6
Asszisztensek és mesterek asszisztensei
13
Orvosok és gyógyszerészek
32
Egészségügyi szakemberek

UPSAT Sfax

A dél-tunéziai fővárosban, Sfax-ban, 2007-ben létrehozott sfax egészségtudományi kar a város két egyetemi kórháza közelében, a chu hedi chaker és a chu habib bourguiba közelében található. A kar partnerségi megállapodásokat kötött a következőkkel:

 • Néhány magánklinika

 • A tunisz orvosi szimulációs központja

 • Mahres regionális kórház

 • A sfax gyógyászati-sport központja

 • A sfax motor hátrányok központja

 • A sfax alapgondozó központja

Nevelőtestület UPSAT Sfax

34
Egyetemi tanárok
24
Kórház-egyetemi asszisztensek
2
Felsőoktatási oktatók és oktatók
3
Asszisztensek és mesterek asszisztensei
6
Orvosok és gyógyszerészek
28
Egészségügyi szakemberek

Helyszínek

 • Tunis

  38, rue de Cologne, Lafayette, 1002, Tunis

 • Sousse

  Rue du Commandant Bejaoui, Sousse, 4000, Sousse

  • Sfax

   Km 0.5, الكلية الخاصة للعلوم شبه الطبية، Route Manzel Chaker, Sfax 3000, Tunisia, 3000, Sfax

   Kérdések