Keystone logo
University of Winchester BA (Hons) alapfokú oktatásban QTS-vel
University of Winchester

BA (Hons) alapfokú oktatásban QTS-vel

Winchester, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14 100 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi diákok

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

 • Legyen „Kiváló” tanár – Ofsted „Kiválónak” értékelte tanításunkat
 • Dinamikus képzés a jelenlegi kutatások alapján
 • Interaktív szemináriumok szakértő oktatók vezetésével, és a magas színvonalú alapfokú oktatás gyakorlati megismerésén alapulnak
 • Szakirányú tanulmányok 2. és 3. évfolyamon (például korai évfolyamon, kiegészítő szükségletek vagy tantervi tantárgy).
 • Választható modulok, amelyek gazdagítják és elmélyítik az alapfokú oktatással kapcsolatos fontos kérdések megértését
 • Használja ki kiterjedt iskolai partnerségünket több mint 450 iskolával, amelyek kiváló lehetőségeket kínálnak tapasztalatszerzésre és képzett gyakorlóként való fejlődésre

A tanítás az egyik legkifizetődőbb és legnagyobb kihívást jelentő pálya. Azzal, hogy a Winchesterben tanulsz, egy olyan intézményben tanulsz, amely a kiváló tanárképzésről régóta hírnevet szerzett.

Tudjuk, mi kell az innovatív, professzionális, reflektív tanárok fejlesztéséhez. Tanuljon velünk, hogy erős tantárgyi tudást fejlesszen ki, megértse, hogyan kell tanítani az általános tantervben szereplő összes tantárgyat, hogyan kell újítani, és a legjobban megfelelni az Ön által tanított gyermekek igényeinek, figyelembe véve minden tanulója sokszínűségét, igényeit és válaszait. Pályakezdőink felkészültek arra, hogy boldoguljanak a választott szakmájukban.

Az egyetem olyan ösztönző és támogató tanulási környezetet kínál, amely kihívást jelent és inspirálja gyakornokainkat. Szenvedélyünk az, hogy olyan egyetemi élményt nyújtsunk, amely segít teljes mértékben kihasználni a benne rejlő lehetőségeket és valódi változást elérni a gyermekek életében. Rendkívül gyakorlatias programunkat folyamatosan felülvizsgáljuk, hogy biztosítsuk a tanulók számára az alapfokú oktatás legkorszerűbb fejlesztéseit.

A program hatékonyan ötvözi az elméletet és a gyakorlatot, amely tudást, megértést és készségeket biztosít a jövőbeli tanári pályafutásához. Erős kutatási készségeket fejleszt ki, amelyek lehetővé teszik, hogy saját kutatást végezzen, és figyelembe vegye a kritikus fontosságú pedagógiai elméleteket. Az egyetemen végzett munkáját fokozza és fejleszti az iskolai gyakorlatok sorozata, ahol reflektív megközelítést alakít ki saját gyakorlatában, és képes lesz rugalmasan, kreatívan és átgondoltan dolgozni az osztályteremben.

Bőséges tere van a szakmai portfólió személyre szabására úgy, hogy kiválasztja a szakterületet, az opciós modulokat és a fókuszokat a szakmai érdeklődéséhez, és az érdeklődési szintek függvényében követi a különleges érdeklődésre számot tartó területeket. Az oktatói csapat bátorítja ezt, és rengeteg gyakorlati tapasztalatot, szakértelmet és lelkesedést ötvöz, hogy támogassa Önt a tudományos és szakmai útja során.

Szorosan együttműködünk a régió több mint 450 iskolájával, a nagy városi iskoláktól a sokszínű közösségeket kiszolgáló kis falusi iskolákig. Az iskolai partnereinkkel való szoros együttműködés segít abban, hogy sokféle iskolai élményben részesüljön. Ezenkívül betekintést és perspektívák széles skáláját kínálja az iskolák aktuális problémáiról és a hatékony tanítási megközelítésekről.

Az 1. év végére, mind az oktatási program, mind az iskolai tanítás terén szerzett tapasztalattal, választhat egy szendvicsévet a 2. és 3. év között, hogy részt vegyen egy oktatási környezetben végzett önirányító szakmai gyakorlaton, hogy gazdagítsa tapasztalatait és a különböző oktatási környezetek és kultúrák megértése.

Akkreditáció

Az Oktatási Minisztérium (DfE) akkreditálta a minősített tanári státusz (QTS) eléréséhez szükséges kezdeti tanárképzési programok megvalósítása céljából.

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • BA az alapfokú oktatásban
  • Chicago, Amerikai Egyesült Államok
 • Alapfokú bölcsészképzés
  • Lacey, Amerikai Egyesült Államok
 • Bachelor of Arts in Alapfokú oktatás (Lamoni)
  • Lamoni, Amerikai Egyesült Államok