Keystone logo
University of Trento – Faculty of Law

University of Trento – Faculty of Law

University of Trento – Faculty of Law

Bevezetés

1984-ben alakult, a Trentoi Egyetem Jogtudományi Kara Olaszország egyik vezető egyeteme. Állandó rangsorolással a legmagasabb öt olasz jogtudományi iskolák között, mind a kutatás, mind a tanítás terén, a Trento Jogtudományi Kar pedig hozzáadott értéket talál a jogi tanulmányok összehasonlító megközelítésében.

A Trentói Egyetemen a törvényt összetett valóságnak tartják, beleértve a belföldi, a nemzetközi, a nemzetek feletti jogot és a kölcsönös kölcsönhatásokat. Ebből a szempontból az összehasonlító jog a hazai jogrendszerek és a konkrét jogi jelenségek felkutatásának preferált módszere. Így a trentói jogi tanulmányok megválasztása a tanulók számára egy kihívást jelentő tanulási élményt jelent, amely a diákokat a mindenkori közigazgatási, mind összehasonlító és transznacionális szempontokba foglalja.

Ennek a hátterének és a piacok globalizációjának és a nemzetközi kapcsolatok növekedésének figyelembevételével a 2017/2017-es tanévben a jogi egyetemi tanulmányok az új, hároméves jogi tanulmányi alapképzést, melynek címe "Bachelor's degree in Comparative, European and International Legal Studies" (vagy CEILS), teljes egészében angol nyelven. A CEILS program célja, hogy összekapcsolja mind a nemzetközi dimenziót középpontjában a ethos a Trento Kari és a növekvő kereslet az európai és transznacionális szakemberek jogi tanulmányok.

105882__ALE0718.jpg

Belföldi és külföldi diákjaink összegyűjtésével és hazai és nemzetközi karaink tapasztalatain alapuló korszerű tanítási módszerek felhasználásával a CEILS diákjait számos módszertan, fegyelmezési hagyomány és joghatóság jellemzi, míg a tanfolyamok a program széles körét fedezi, és javítja a törvény összehasonlító, nemzetközi és transznacionális dimenzióit.

A CEILS hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a nemzeti és nemzetközi intézményekben gyakornoki programokat alkalmazzanak. A diákok közössége sokszínűsége növelni fogja tanulási elkötelezettségüket, és intenzívebbé teszi kapcsolataikat más kultúrákkal a képzési időszak alatt. Végül, a sikeres befejezése után a CEILS diplomások képesek vagy befejezni az oktatás egy olasz vagy nemzetközi mesterképzés, vagy azonnal megkezdi karrierjét a nemzetközi piacon a jogi szakmák.

Helyszínek

 • Trento

  Faculty of Law of the University of Trento via Verdi, 53, 38122, Trento

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések