Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Bevezetés

Üdvözöljük University of the Incarnate Word

Miért UIW?

Egyszerű. Ott találkozunk, ahol vagy. Segítünk a bizalom világának megszerzésében. Hiszünk abban, hogy hová megy.

Segít elindulni San Antonio -ban, az Egyesült Államok harmadik leggyorsabban növekvő gazdaságában. Sok jó munkalehetőséget talál itt - az egészségügyben, az oktatásban, a repülőgépiparban, a biokutatásban, a megújuló energiában, a 3D -s animációban és a játéktervezésben programok a vezető karrier területeken.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Több mint 135 éves hagyományaival University of the Incarnate Word San Antonio, Texas, elkötelezett az oktatási kiválóság mellett a Jézus Krisztusba, Isten megtestesült szavába vetett hit kontextusában. Az UIW a legnagyobb katolikus egyetem Texasban és a negyedik legnagyobb magán egyetem Texasban. Az UIW egy gyönyörű fő egyetemmel rendelkezik San Antonio -ban. A város egész területén, valamint Dél- és Közép -Texasban, valamint két egyetemen Mexikóban és egy Európai Tanulmányi Központban található Strasbourgban, Franciaországban. Az UIW -t a megtestesült Ige jótékonysági nővérei alapították és támogatják.

Az UIW elkötelezett amellett, hogy erős, jó karakterű elméket alakítson ki, amelyek kibővítik világunkat. Az UIW küldetésének középpontjában a társadalmi igazságosság és a közösségi szolgálat iránti elkötelezettség áll. A tanterv célja, hogy bővítse a diákok megértését a világ szükségleteiről, a férfiak és a nők megtanulnak aggódni és felvilágosult polgárokká válni, felhasználva készségeiket a helyi és globális közösségben. Az egyetemi, posztgraduális és doktori szinten 11 iskolán és főiskolán keresztül kínált programok révén a hallgatók számtalan iparágat és tanulmányi területet pozitívan befolyásolhatnak.

Ennek spanyol szolgáló intézmény és sárga szalag Iskola , UIW büszkén üdvözli a diákok minden háttérrel és támogatja őket az egész tanulmányi utakra.

Az UIW az egyetlen katolikus NCAA 1. osztályú atlétikai program Délen, és 14 sportágot, valamint 23 férfi és női csapatot számlál. A Southland Konferencia büszke tagjaként az UIW csapatai az etikus sportszerűséget és a példaértékű atlétikát modellezik.

A hagyományok gazdagsága, az erős kötelékek és a történelmünk révén világszerte több mint 40 000 férfi és nő büszke öregdiák -bázisa született. A diplomások a saját területükön élő UIW missziót élik meg, példamutató munkát végezve a művészetek, a polgári szolgálat és a szakmai eredmények terén.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Helyszínek

  • San Antonio

    4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

    Kérdések