Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

Bevezetés

University of Southampton Malaysia 2012 októberében nyílt meg az EduCity-ben (Johor). Az egyetem globális hírnevet szerzett a tudományos kiválóságról, és alapító tagja a Russell Csoport kutatási intenzív brit egyetemeinek.

A Southamptoni Egyetem a világ 100 felsőoktatási intézménye közé tartozik. A QS World University Rankings 2021 a Southamptoni Egyetemet a 90. helyre tette a globális egyetemek között, ezzel a University of Southampton Malaysia a legjobb brit egyetem Malajziában.

A malajziai Southamptonban kínált programok világszerte és az Egyesült Királyságban is magas rangúak. Az Egyesült Királyságban az 1. helyen állunk az elektromos és elektronikai mérnöki program (Guardian University Guide, 2021), a 4. helyen a gépgyártás (The Times és a Sunday Times Good University Guide, 2020), a 7. helyen a repülés és az asztronautika (The Complete University) Guide, 2021) és a 11. számítástechnika (The Complete University Guide, 2021). Üzleti, menedzsment és marketing programunk az Egyesült Királyságban is a top 10-ben szerepel a Guardian University Guide 2020 szerint.

Hallgatóink mindkét világ legjobb előnyeit élvezhetik, ha Malajziában és az Egyesült Királyságban tanulnak. Az egyetem mérnöki programjai split-campus programok: A mérnökhallgatók 2 évet tanulnak Malajziában és 2 évet az Egyesült Királyságban. A többi program hallgatói jelentkezhetnek diplomájuk teljesítéséhez az Egyesült Királyságban, amikor csak akarják (1 + 2 és 2 + 1 kézbesítési modellek állnak rendelkezésre).

A University of Southampton Malaysia tanulmányok a költségek akár 75% -át is megtakaríthatják, összehasonlítva azzal, hogy az Egyesült Királyságban teljes mértékben teljesítik a programokat. A mérnöki split campus programok 40% -kal olcsóbbak. Mérnöki hallgatóink fizetnek az 1. és 2. éves tanulmányaikért Malajziában Ringgit (MYR), és 20% kedvezményt élveznek, amikor az Egyesült Királyságba kerülnek, hogy befejezzék 3. és 4. évüket. A Malajziában campuson üzleti programokat tanuló hallgatók akár 60-at is megtakaríthatnak. Nagy-Britanniában szerzett diplománk költségeinek% -a, ha úgy döntenek, hogy teljes mértékben teljesítik a programokat Malajziában.

Diákjaink a világ vezető tudósaival dolgoznak együtt, hozzáféréssel az élvonalbeli létesítményekhez és globális együttműködéshez. A malajziai egyetemen tanuló hallgatók számára ugyanaz a kurzus tartalma és oktatási minősége kínálkozik, mint az Egyesült Királyságban tanuló hallgatóknak. Az Egyesült Királyság campusán elérhető számos erőforrást és létesítményt malajziai egyetem hallgatói is megismerhetik, például digitális könyvtár és karrier webináriumok. Az új malajziai egyetemen * olyan korszerű laboratóriumok és létesítmények találhatók, mint a Dry Research Lab, a Design Studio, a Computer Science Lab, a Thermofluid Lab, az Aero Lab és a Green Energy Lab. Az Egyesült Királyság campusán 8 millió fontot fektettünk be egyetemi oktatási és projektlaboratóriumainkba. A Southampton-ban végzett hallgatók 98% -a a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül foglalkoztatott vagy folytatott további tanulmányokat (Graduate Output, 2017/18). Legutóbbi diplomáink a világ vezető vállalataival dolgoztak együtt, mint a Dyson, a Huawei Malaysia és a JP Morgan.

2021 szeptemberében a malajziai Southamptoni Egyetem fogadja a hallgatókat az új campusunkon *, a johori EcoBotanic City részén. Az új többszintes campus legfeljebb 2000 hallgató befogadására készült, és a legkorszerűbb laboratóriumok, tanulási és rekreációs terek szolgálják a kivételes oktatási élményt. Tanulóink filmeket, vásárlást és egyebeket élvezhetnek a szórakoztató létesítmények széles választékában számos bevásárlóközpontban, az EcoBotanic City közvetlen közelében. A campusunk mindössze 40 perces autóútra fekszik Szingapúrtól. Az egyetem hallgatói szívesen utaznak Kuala Lumpurba vagy Malajzia más részeibe is, rövid hétvégi utazásokra, kényelmes közlekedési rendszerekkel.

* a Felsőoktatási Minisztérium jóváhagyása szükséges

Helyszínek

  • Johor Bahru

    No. 3, Persiaran Canselor 1, Kota Ilmu EduCity, 79200 Iskandar Puteri, Johor,, , Johor Bahru

  • Southampton

    Southampton, Egyesült Királyság

    Kérdések