Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Bevezetés

Alapítva 1883-ban, a University of Sioux Falls található Sioux Falls, South Dakota, egy Keresztény, Bölcsészettudományi Egyetem kapcsolatban áll az Amerikai baptista egyházak, USA. USF egy független, non-profit intézmény.

Külön kar szándékosan integrálni a hit és a tanulás, így a tanulók felfedezzék a karrier a hívó és felkészíti őket, hogy Istent szolgálják és az emberiség. A 98% -os elhelyezkedési aránya, öregdiák éljük meg USF Kultúra Service mottója szakmájukban, családok és közösségek.

Tehetséges professzorok tanítanak, tanácsot és hallgatókat. A 14: 1 diák-kar aránya, intim tantermi keretek bevezetésének megkönnyítése érdekében a fogalmak, a csomópont a gondolatok és az alkalmazására való ösztönzést őket tapasztalati tanulás.

Felnőtt tanulók számára hajtott teljesíteni álmaikat, USF kínál online és on-campus felnőtt és posztgraduális programok hogy segítse az egyének befejezni fokozatot vagy keresnek fejlett fok.

USfwch

A számok:

Elhelyezés Rate: 98% -a USF diplomások elhelyezkedni a választott területen hat hónapon belül az érettségi.

Diák / kar arány: 14: 1

beiratkozás: 1530 teljes diák 34 állam és 11 ország

Férfi-nő Egyetemi arány: 59% -a nő, 41% férfi

Több klub, tevékenységek és szervezetek: 100+

Címletek Képviselt: Evangélikus, 18%; Baptista, 12%; Katolikus, 10%; Metodista, 5%; Nem felekezeti, 4%; Christian Reformed, 4%; Presbiteriánus, 2%; Wesley, 3%; Isten gyülekezeteinek, 1%; Evangélikus, 2%; és Egyéb / ismeretlen, 37%

Prime Location: Sioux Falls, a népesség 166.700 és 232.879 MSA lakosság, ez a "Heart of America", és USF van a "Heart of Sioux Falls."

sfschool2

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

A University of Sioux Falls, a Keresztény Egyetem bölcsészettudományi hagyomány, oktatja a diákokat a bölcsészettudományok, természettudományok, és a szakma. A hagyományos mottója az egyetem kulturális szolgáltatás, azaz a mi törekedtek a tudományos kiválóság és a fejlesztés érett keresztény személyek szolgálat Isten és az emberiség az egész világon.

Programok révén a humán, a tudományok és szakmák, az egyetem segíti személyek nő szellemileg, megkülönböztetni az igazságot, és dolgozzon ki egy keresztény világnézet. Mint keresztény intézmény, USF elősegíti valamennyi tagjainak közösség fejlődésének érzelmi érettség, testi épséget, az interperszonális készségek és értékek, amelyek tükrözik a karaktert, és Krisztus tanítása.

USF elkötelezett az uralmát Jézus Krisztus, és az integráció a bibliai hit és a tanulás; megerősíti, hogy a keresztények arra hivatottak, hogy megosszák a hit másokkal életét szolgáltatást. Az egyetem kapcsolatban áll az amerikai baptista egyházak, USA, és üdvözli hallgatók bármely hitet vagy megnevezését.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Kérdések