Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

Bevezetés

Több mint egy évszázados szolgálatot ünnepelve Oklahoma egyetlen szabad bölcsészettudományi főiskolája, az University of Science and Arts of Oklahoma - országosan rangsorolva a minőség és az érték szempontjából - elismert vezető és újító az interdiszciplináris tanulmányokban.

Az USAO a legjobb szabad bölcsészeti főiskolákhoz hasonlóan kis osztályokat kínál; díjnyertes kar; és az egyetemi kultúra, amely elősegíti az inkluzivitást, az oktatók és hallgatók szoros interakcióját és az egyetemi kutatási lehetőségeket. Az USAO oktatja az egész embert, ösztönzi a növekedést a közszolgálat révén, és atlétikai csapataink 13 NAIA sportágban versenyeznek.

1908-ban Oklahoma Női Főiskolaként (OCW) alapították, ez volt az első főiskola, amelyet Oklahoma első törvényhozása hozott létre. Az USAO-ban a valaha létrehozott hét hasonló intézményű, hasonló misszióval rendelkező állami intézmény egyike a legrégebbi eredeti küldetése az Oklahomában működő állami főiskolák vagy egyetemek kivételével. Az USAO az egyetlen oklahomai főiskola, amelyet Nemzeti Történeti Körzetnek neveztek el a Történelmi Helyek Országos Nyilvántartásában.

NYILVÁNOSSÁGI HITEL

Úgy gondoljuk, hogy az értelmes és céltudatos élethez vezető legjobb út egy olyan oktatás, amely számos tudományterület tudását integrálja az egyének felszerelésére a 21. századra.

Az USAO 10 legjobb megkülönböztető képessége

 1. Az USAO széles oktatási tapasztalatokat kínál. Mivel az Oklahoma egyetlen nyilvános bölcsészettudományi egyeteme, az USA OO széles körű oktatási tapasztalatot nyújt a hallgatóknak, amelyek a tudományok és a bölcsészet alapjaira támaszkodnak, és amelyek megerősítik a kommunikációt, a kritikus gondolkodást és a problémamegoldást.
 2. A tanfolyam egyedülálló interdiszciplináris mag köré épül. Az USASZ Interdiszciplináris Tanulmányok (IDS) programja továbbra is ugyanolyan innovatív, mint akkor, amikor 50 évvel ezelőtt létrehozták számos tudományterület ismereteinek integrálásával.
 3. Az USAO úttörő szerepet játszott az innovatív csapat-tanítási megközelítésben. A csoportos oktatás az IDS programban egy olyan innovatív megközelítés, amely két vagy több, különböző tudományterületekről érkező professzort helyez el az osztályteremben, és a nézőpontok eltérő szemléletet és megközelítést kínálnak ugyanazon anyaghoz.
 4. Küldetésünk magasan képzett oktatókat vonz. Az USAO oktatóinak közel 90% -a rendelkezik diplomával a szakterületén, és egyetlen tanórát sem tartanak tanársegédek. A kar tagjai az egész ország rangos felsőoktatási iskoláiból származnak.
 5. A kis egyetemi környezet elősegíti a kapcsolatokat. A beiratkozási korlátok hozzájárulnak ahhoz, hogy az USAO-nak a hallgatói és oktatói aránya 13: 1 legyen, olyan környezetet teremtve, ahol a hallgatók hozzáférhetnek a karokhoz és ismerik egymást.
 6. Ösztönzi és táplálja a kíváncsiságot. Az USAO olyan környezetet támogat, ahol a kíváncsiság áll az akadémiai tapasztalatok középpontjában, és a kreativitás a norma, nem kivétel.
 7. A diákok maradnak és diplomát szereznek. Az USASZ vonzza a kíváncsi gondolkodású hallgatókat, akik ilyen környezetben boldogulnak, és általában magasabb arányban szereznek diplomát, mint a legtöbb állami egyetem.
 8. A diplomások sikeresek a posztgraduális tanulmányokban, és vezetőkké válnak a szakterületükön. Az USAO hallgatói sikeresek a posztgraduális iskolákban, és vezető pozícióba kerülnek a választott területen.
 9. Ellenkezünk azon általános elképzeléssel, miszerint a minőség nem megfizethető. Az USAO-t évről évre országosan elismerték megfizethetősége, felfelé irányuló társadalmi mobilitása, valamint tudományos szemléletének szigorúsága miatt.
 10. Az USAO nem egyértelmű szerepet tölt be az állami felsőoktatási rendszerben. Mint Oklahoma egyetlen szabad bölcsészettudományi egyeteme, az USAO egyedülálló célt szolgál oktatási misszióval, amely a felsőoktatás állami rendszerében nem egyértelmű.

Helyszínek

 • Chickasha

  West Alabama Avenue,1727, 73018, Chickasha

  Kérdések