Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Redlands

University of Redlands

University of Redlands

Bevezetés

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

© University of Redlands

Az igazi Redlands élmény veled kezdődik.

Számtalan ok van University of Redlands kiválasztására, ám valójában csak egy a fontos: a tiéd.

A University of Redlands egy dinamikus magántudományi és tudományos egyetem, a dél-kaliforniai Belső Birodalomban, Los Angeles közelében. A Redlands 45 országból származó 2450 hallgatója 40 főiskolai programban tanul, amelyek közül sok nemzeti és nemzetközileg is elismert. A University of Redlands USA nyugati egyetemein a 16. helyen szerepel az US News és a World Report szerint. A hallgatók élvezik egy bentlakásos egyetemet (a hallgatók 70% -a egyetemen él), több mint 120 hallgatói szervezettel, és a külföldi tanulmányok részvételi aránya 60%. A redlands-i tapasztalatok további tulajdonságai a kis osztályok és a gyönyörű környezet, közel a Csendes-óceán strandjaihoz, Orange County Vidámparkokhoz és öt fő repülőtér egy órán belül. A befogadott nemzetközi hallgatók 100% -a érdemi ösztöndíjat kap (évi 31 000 USD-ig), és korlátozott igény-alapú ösztöndíjak is rendelkezésre állnak.

A Redlandsnél elkötelezett professzorok és elkötelezett hallgatók valódi közösségében fog élni és tanulni. Az időtelen művészeti és tudományos oktatást ötvözzük a gyakorlati tapasztalati tanulással, hogy a mai világ és a jövő számára a leghatékonyabb oktatást kapjuk. Ez az oka annak, hogy hallgatóinkat felveszik a felsőfokú végzettségű iskolákba, és a diploma megszerzésekor kielégítő karriert indítanak. Kiemelkedő professzoraink interdiszciplináris háttérrel, tudományos eredményekkel, kutatási tapasztalatokkal és valós tapasztalatokkal rendelkeznek több programban. De mindenekelőtt a diákok tanításával és tanácsadásával foglalkoznak.

Történelem és hagyományok

1926-ban az egyetemi hallgatók és az öregdiákok összegyűltek, hogy megmentsék a büszkeség egyik legkedveltebb szimbólumát - az R-t, amelyet a hallgatók magasan építettek a közeli San Bernardino-hegység domboldalán.

Az R büszkén figyelte a völgyünket és az alsó egyetemünket, amíg az Egyesült Államok Erdészeti Szolgálata azzal fenyegetőzött, hogy eltávolítja azt hirdetési tilalom miatt.

Felszólítottuk a tisztviselőket, hogy fontolják meg újra. A hűség, a büszkeség és a történelem jele volt. Motivációink, azt állítottuk, "a legmagasabbak közé tartoznak, amelyek díszíthetik az emberi szívet".

Az R mentésre került.

Még gyerekkorainkban az egyetem olyan hely volt, amely nagyra becsülte a történetet, és ez soha nem változott a 100 plusz évünkben.

A közösségi szolgálat örökségétől a tisztelt Och Tamale énekig, az időben tisztelt hagyományok széles skáláját ünnepeljük olyan elkötelezettséggel, amely minden nemzedéknél mélyebbre növekszik.

Szárnyaljuk megosztott történelemünk erejét.

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139166_RedlandsStudents

© University of Redlands

Küldetésnyilatkozat

A University of Redlands egy magán, független liberális művészeti egyetem, amely elkötelezett amellett, hogy személyre szabott oktatást nyújtson, amely megszabadítja a hallgatókat a megvilágosodott döntések meghozatalától.

Redlands hangsúlyozza az akadémiai szigorot, a tantervek sokféleségét és az innovatív tanítást. A Redlands elősegíti a tudósok közösségét és ösztönzi az értékek pluralista felfogását azáltal, hogy feltételezéseket és sztereotípiákat vet fel mind az osztályokban, mind a tevékenységekben. A redlands-oktatás túlmutat a képzésen, hogy magában foglalja világunk reflektáló megértését; az információtól a betekintésig, a tudástól a jelentésig terjed.

Különböző vallási, etnikai, nemzeti és társadalmi-gazdasági háttérrel rendelkező, intellektuálisan kíváncsi hallgatók fogadásával az egyetem a teljes oktatás részeként a felelősségteljes állampolgárság fejlesztésére törekszik. A Redlands ösztönzi a közösségi légkört, kivételes lehetőséget kínálva a hallgatók vezetésére és interakciójára. A dolgozó felnőttek számára az Egyetem innovatív tudományos programokat kínál megfelelő helyen és időben.

A Redlands ötvözi a művészet és a szakmai programokat, az alkalmazott és az elméleti tanulmányokat, a tradicionális főszereplőket és az önök által tervezett szerződéseket a diploma megszerzéséhez. A kis osztályok lehetővé teszik minden hallgató számára, hogy részt vegyen az osztálybeszélgetésben, szoros együttműködésben a tanárokkal, és széles körű egyéni figyelmet kapjon. A Redlands továbbra is érzékeny a társadalom kortárs tendenciáira és kihívja a hallgatókat, hogy kötelezzék el magukat egy egész életen át tartó tanulás iránt.

Helyszínek

  • Redlands

    University of Redlands 1200 East Colton Ave P.O. Box 3080 Redlands, CA 92373 United States, P.O. Box 3080, Redlands

    Kérdések