Keystone logo
University Of Pula

University Of Pula

University Of Pula

Bevezetés

A nemzeti identitás és gazdag kulturális változatosságuk nagyban hozzájárulnak Pula multikulturális és soknemzetiségű városként való fejlődéséhez, amely az európai életmódhoz igazodik. A világnyelvek központja és számos kulturális esemény - fesztiválok, koncertek, kiállítások, majd színházi és kulturális központok gazdagítják életét abban a városban, amelynek ajtaja mindig nyitva állt bárki előtt. Tehát, jöjjön Pulába, és ismerje meg ennek a 3000 éves városnak a szépségét és vendégszeretetét.

Pula az Isztriai-félsziget déli részén található, egy tágas öbölben, amelyet hét domb vesz körül. Gazdag kulturális és történelmi örökségének köszönhetően, amely 3000 éves, csodálatos tengerparttal és kedves lakosokkal rendelkezik, Pula a legérettebb és a legszebb szőlő az isztriai csomókban.

Az olyan varázslatos emlékek, mint az amfiteátrum, az Augustus-templom, az Arany-kapu, a római színház, az ikerkapu, valamint a Brijuni Nemzeti Park és az Rt Kamenjak botanikus rezervátum, gyönyörű strandokkal díszítve, minden hallgató számára lehetőséget nyújtanak a tanulásra. kedvező körülmények között, és megtapasztaljon néhány varázslatos pillanatot, amire örökre emlékezhet Az Isztria déli részén fekvő városba minden bizonnyal a jól behúzott, 190 km hosszú tengerpart, a tiszta tenger, a nagyjából gondozott strandok vagy az érintetlen növényzet által rejtett strandok is motiválják majd azokat, akik szeretem a magánéletet. Ma Pula az egész Isztriai megye gazdasági, kulturális, közlekedési, orvosi, oktatási, kereskedelmi és részben közigazgatási központja.

Helyszínek

  • North Little Rock

    West Scenic Drive,3000, 72118, North Little Rock

    Kérdések