Keystone logo
University of Nottingham Ningbo China

University of Nottingham Ningbo China

University of Nottingham Ningbo China

Bevezetés

A University of Nottingham Ningbo China (UNNC) volt az első kínai-külföldi egyetem, amely Kínában nyitotta meg kapuit. 2004-ben alakult, a kínai oktatási minisztérium teljes jóváhagyásával és a Nottinghami Egyetem vezetésével, a Zhejiang Wanli Oktatási Csoporttal, a kínai oktatási ágazat kulcsszereplőjével együttműködve.

138966_1.jpeg

Gyors tények

A Nottinghami Egyetemet a QS World University Ranking 2020 rangsorában a világ 100 legjobb egyetemeként sorolták be

20 szolgáltatásorientált hallgatói szervezettel és több mint 70 társasággal rendelkezik

Csere és külföldi tanulmányi programok több mint 100 partnerrel 40 országban és régióban

Tanulmányaink kb. 51% -át a világ 10% -ának megfelelő folyóiratokban tették közzé

 • A University of Nottingham Ningbo China (UNNC) volt az első kínai-külföldi egyetem, amely 2004-ben nyitotta meg kapuit Kínában.
 • Az UNNC-n körülbelül 8000 hallgatónk van, és körülbelül 10% -uk Hongkongi, Makaó, Tajvan és a tengerentúli országokból származik.
 • Körülbelül 880 alkalmazottal dolgozunk, felosztva az akadémiai és a szakmai szolgálatok között.
 • Munkatársaink és hallgatóink több mint 70 országból és régióból származnak a világ minden tájáról.
 • Az egyetem egy 144 hektáros (584 666 m 2) campuson található, Ningbo-ban, Zhejiang tartományban.
 • Három karunk van: Üzleti, Tudományos és Mérnöki, Humán és Társadalomtudományi.
 • 29 egyetemi és 16 posztgraduális tanfolyamot kínálunk.
 • Az egyetemnek 15 kutatóközpontja és intézete van.
 • 2008 decemberében engedélyt kaptunk a doktori fokozat odaítélésére, és több mint 500 doktori hallgatónk van.
 • Van Kína első szén-semleges épülete, ahol otthont ad a fenntartható energiatechnológiák központjának (CSET).

A 2019 - 20 tanévre vonatkozó adatok pontosak.

138967_2.jpg

Igény szerint diplomások

Több mint 8000 hallgatónk van, és évente körülbelül 1500 diplomával rendelkezik kiváló tudományos végzettséggel, átruházható készségekkel, kreatív kilátásokkal és új perspektívával. Az egész világon olyan munkáltatók keresik őket, akik nemzetközi szempontból felismerik a tehetségek felvételének előnyeit.

Nemzetközivé válási politikánk azt jelenti, hogy hallgatóink tanulhatnak az Egyesült Királyságban a Nottinghami Egyetemen, vagy csere- vagy külföldi hallgatóknak vehetnek részt más egyetemeken szerte a világon.

A nemzetközi hallgatók a világ több mint 75 országából érkeznek, és a legtöbb provinciából a kínai egyetemi hallgatókat főiskolai felvételi vizsga alapján választják ki.

A verseny a bejáratásnál heves, és a hallgatóknak rendelkezniük kell egy minimális angol nyelvtudással, hogy felvételt nyerjenek a mi programjainkba. Ismertünk számos tengerentúli iskolai végzettséggel. További információt a tanuláshoz szükséges képesítésekről küldjön e-mailben a felvételi csapatunknak.

138965_4.jpg

Nagy hatású kutatás

Az UNNC egy gyorsan növekvő kutatási, innovációs és tudáscsere-központ. A Ningbo kormányával és az ipari partnerekkel folytatott együttműködésünk révén világszínvonalú kutatás és innováció révén megoldásokat kínálunk a helyi kihívásokra.

Kutatásunk kiterjed az összes karra és tudományterületre, és számos központunk és intézetünk elkötelezett amellett, hogy Kína érdekeinek és igényeinek megfelelő világvezető kutatást biztosítson.

Szívesen támogatjuk a jövő kutatói tehetségét. Támogatunk és támogatunk több mint 500 posztgraduális hallgatót, akik fontos szerepet játszanak kutatói közösségünkben.

Kiváló minőségű személyzet

Körülbelül 880 oktató, kutató és professzionális szolgáltató munkatársunk van az UNNC-ben, akiket világszerte legalább 40 ország legjobb egyetemeiből, kutatóintézeteiből és cégeiből veszünk fel.

A campuson folytatott összes oktatást angolul a Nottingham-ból kirendelt személyzet vagy a Nottingham-i Egyetem szabványai szerint kinevezett személyzet végzi.

Jelenleg 25 világszínvonalú professzor van, akiket a Li Dak Sum elnöki professzor program keretében neveztünk ki. Legfontosabb kutatási területeik a tengeri közgazdaságtan, az új anyagok, az üzleti innováció és az egyéb területeken terjednek ki.

138968_3.jpg

Éves jelentés

Az UNNC 2020 stratégia kifejezi elkötelezettségünket a hallgatók tanulási tapasztalatainak javítása iránt. A tanítás és a tanulás továbbra is az UNNC fejlődésének központi eleme.

Nemzetközi egyetemenként az UNNC globálisan orientált akadémiai programok és tengerentúli csereprogramok révén támogatta a nemzetközivé válást, amelyet a világszerte működő partnerintézmények támogatnak. A 2019. évi sanghaji rangsor szerint az egyetem nemzetközivé válása az ország hetedik, és elsõként Zhejiang tartomány rangsorában helyezkedik el.

Ami a tudományos kutatást illeti, az UNNC egyedülálló előnyei alapján integrálja a magas színvonalú tudományos kutatási forrásokat itthon és külföldön, aktívan folytat határon átnyúló interdiszciplináris tudományos kutatási együttműködést és akadémiai cseréket a helyi fejlesztési igények fényében, és törekszik a a tudományos és technológiai eredmények átadása. 2019 januárjában a Shanghai Ranking Consultancy kiadta a "2019 legjobb kínai egyetemek rangsorát", az UNNC pedig a "Tudományos kutatás minősége" alapmutató mutatóját.

Rangsorok

 • A Nottinghami Egyetemet a világ 100 legjobb egyeteme közé sorolja a QS World University Ranking 2020
 • A 2019-es Shanghai Rankings szerint az egyetem nemzetközivé válása a hetedik helyen áll az országban, és az első helyen Zhejiang tartományban.
 • 2019 januárjában a Shanghai Ranking Consultancy kiadta a „2019 legjobb kínai egyetemek rangsorát”, és az UNNC a legmagasabb helyezést érte el a „Tudományos kutatás minősége” alapvető mutatóban.

Helyszínek

 • Ningbo

  199 Taikang East Road Ningbo, , Ningbo

Kérdések