Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Bevezetés

Vezetők a georgiai oktatásban

Az Észak-Georgia Egyetem a Georgia Egyetemi Rendszer része, és állami vezetői intézménynek és a Georgiai Katonai Főiskolának van kijelölve. Mintegy 20 000 hallgatójával az Észak-Georgia Egyetem az állam egyik legnagyobb állami egyeteme. Az állam leggyorsabban növekvő régiójában elhelyezkedő UNG öt campust foglal magában, amelyeket egyetlen küldetés egyesít, amelyek a tudományos kiválóságra, valamint olyan tudományos és társtantervi programokra összpontosítanak, amelyek a diákokat a sokszínű és globális társadalom vezetőivé fejlesztik.

Az UNG története

2012 elején a University System of Georgia kormányzótanácsa javasolta az 1873-ban Dahlonegában (Georgia állam) alapított North Georgia College & State University és az 1964-ben a Georgia állambeli Gainesville-ben alapított Gainesville State College konszolidációját. A konszolidáció 2013. január 8-án vált hivatalossá, létrehozva az Észak-Georgia Egyetemet (UNG), négy egyetemmel Északkelet-Georgiában.

2015 augusztusában az UNG egy további kampuszt nyitott a georgiai Blue Ridge-ben, hogy az állam legészakibb régiójában lévő diákokat szolgálja ki.

Regionális többkampuszos intézményként és vezető katonai főiskolaként az UNG egyedülálló a hallgatói számára kínált oktatási Pathways kínálatában. A társdiplomáktól a posztgraduális szintű programokig az UNG számos lehetőséget kínál arra, hogy segítsen a diákokból vezetőkké válni egy sokszínű és globális társadalomban. Az ország mindössze hat, szövetségileg kijelölt vezető katonai főiskolájának egyike, az egyetem a The Military College of Georgia elismerést viseli, és országosan elismert hadsereg ROTC programja vonzza a hallgatókat az egész államból, régióból és nemzetből. Ezenkívül az UNG-t a Georgia Egyetemi Rendszer állami vezetői intézményként jelölte meg, és a Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching elnyerte a Community Engagement Classification-t.

Kultúránk

Az Észak-Georgia Egyetem hallgatókból, oktatókból, alkalmazottakból, öregdiákokból és barátokból álló közösség, akik elkötelezettek az oktatási kiválóság, a vezetésfejlesztés és a közösségi szerepvállalás iránt.

Az UNG intézményi értékei – kiválóság, diákközpontúság, integritás, elkötelezettség és szolgáltatás – elengedhetetlenek identitásunkhoz és küldetésünkhöz , hogy felkészítsük a hallgatókat arra, hogy vezetőkké váljanak egy sokszínű és globális társadalomban. Az UNG kultúrája megerősíti ezt az elkötelezettséget és a ránk bízott erőforrások és felelősségek felelős gazdájaként betöltött szerepünket.

A látomásunk

Az Észak-Georgia Egyetem regionális és országos vezető szerepet tölt be a tudományos kiválóság, az elkötelezettség, az oktatási lehetőségek és a vezetésfejlesztés terén.

Küldetésünk

A University of North Georgia, egy regionális többkampuszos intézmény és vezető katonai főiskola, az akadémiai kiválóság kultúráját biztosítja hallgatóközpontú környezetben, amely magában foglalja a minőségi oktatást, szolgáltatást, kutatást és kreativitást. Ez az átfogó tudományos és társtantervi programokhoz való széles körű hozzáférés révén valósul meg, amelyek a diákokat a sokszínű és globális társadalom vezetőivé fejlesztik. Az Észak-Georgia Egyetem Georgia Egyetemi Rendszerének vezető intézménye, és a Georgiai Katonai Főiskola.

Az értékeink

 • Kiválóság – Az elvárásokat meghaladó teljesítmény és elszámoltathatóság előmozdítása
 • Diákfókusz – A siker és az oktatási célok elérésének elősegítése minden diák számára, valamint egy olyan barátságos környezet kialakítása, amely értékeli és tükrözi a sokszínűséget és a befogadást.
 • Feddhetetlenség – A becsületes és etikus cselekvésre való hajlandóság és állhatatosság ápolása magunkban és másokban
 • Elköteleződés – az aktív részvétel, az intellektuális kutatás és a kreativitás, az együttműködés és a közösségi partnerség előmozdítása
 • Szolgálat – önátadás az egyetem és minden tagjának, valamint a nagyobb közösség életének és gazdagságának növelése érdekében

Campus jellemzői

Dahlonega Campus

A Blue Ridge-hegység lábánál megbúvó Dahlonega Campus 1873 óta segíti a diákokat abban, hogy kiteljesítsék képességeiket. Az UNG egyike annak a hat vezető katonai főiskolának az országban, ahol közel 800 kadét vesz részt a díjnyertes hadsereg ROTC programjában. .

A több mint 100 egyetemi klub, valamint a Greek Life, az intramurális sportok és a diáktevékenységek révén rengeteg lehetőséged nyílik bekapcsolódni és barátokat szerezni az egyetemen. Imádni fogja a szabadidejét arra fordítani, hogy megkóstolja a történelmi város terét körülvevő üzleteket és éttermeket, vagy megtapasztalja a fenséges kilátást a közeli hegyi ösvények egyikén. És ha nagyvárosi mulatságra vágyik, csak egy óra autóútra vagyunk Atlantától.

Gainesville Campus

A több mint 7500 ingázó diáknak otthont adó Gainesville Campus körülbelül egy órával északra található az Atlanta metróállomástól, kényelmes hozzáférést biztosítva a nagyváros látnivalóihoz, valamint számos helyi szórakozási lehetőséghez, vagy egyszerűen csak egy lusta napot tölthet el a gyönyörű Lanier-tavon.

Az egészségügy, a mezőgazdaság, a kiskereskedelem és más kulcsfontosságú iparágak regionális központjaként elhelyezkedő Gainesville Campus egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy állásokhoz és szakmai gyakorlatokhoz jusson számos virágzó iparágban.

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Kérdések