Keystone logo
University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

Bevezetés

A University Of Missouri St Louis Gazdasági Főiskolája kutatási és gyakorlati alapú programokat kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat arra, hogy helyi és globális szinten belépjenek és sikeresek legyenek az üzleti szakmák széles skáláján. Minőséget, értéket és hozzáférést kínálunk.

Mi vagyunk St. Louis egyetlen kutatáson alapuló állami egyeteme. Kínálunk üzleti ismereteket és az oktatás minőségét. Erős oktatókat veszünk fel a világ minden tájáról, és szigorú előírásoknak tartjuk őket a kutatás termelékenysége és az oktatás hatékonysága tekintetében. Ezt a törzsfőiskolát oktatókkal bővítjük gyakorlati üzleti tapasztalattal és erős oktatási készségekkel. Frissítjük tananyagunkat, hogy foglalkozzunk a munkaadók aggályaival, a piac igényeivel, a tudás fejlődésével és az oktatási technológia változásaival. A tanácsadó testületek és az öregdiákok biztosítják, hogy fenntartsuk a valós relevanciát a világban.

A legjobb ár-érték arányt kínáljuk St. Louis üzleti oktatásában. Minőségi oktatókat, programokat és oktatást minden St. Louisan számára elérhetővé teszünk. Mi vagyunk a hozzáadott értéket képviselő és nagy sikerért felelős vezető St. Louis-ban. Ez az értékorientáció kritikus az eredeti küldetésünk szempontjából. Újabban vonzóvá tett minket a St. Louis régión kívüli hallgatók számára, beleértve azokat a nemzetközi hallgatókat is, akik növelik óráink kulturális sokszínűségét és programjaink értékét.

Helyszínek

  • St. Louis

    University Boulevard,1, 63121, St. Louis

    Kérdések