Keystone logo
University of Mauritius

University of Mauritius

University of Mauritius

Bevezetés

Rólunk

A University of Mauritius (UoM) Reduitban található, egy kisvárosban, Mauritius szívében. Az UoM-t 1965-ben alapították, alapvetően nemzeti perspektívával. Eleinte három iskolája volt az egyetemnek, nevezetesen a mezőgazdasági, a közigazgatási és az ipari technológiai iskolák. Az idő múlásával öt karra bővült, nevezetesen a mezőgazdasági, a mérnöki, a jogi és menedzsment, a természettudományi, valamint a társadalomtudományi és bölcsészkarra. Hagyományos szemtől szembeni oktatási módjának fejlesztése érdekében az egyetem olyan innovatív tanulási technológiákat alkalmaz, mint a távoktatás és az online tanulás. Az évek során az UoM az ország első számú egyetemévé fejlődött, amely kutatásra és tanácsadásra, valamint egy alap- és posztgraduális tanulmányi program kidolgozására összpontosít, hogy megfeleljen a mauritiusi gazdaság követelményeinek.

Az egyetem jövőképe és küldetése

Látomás

Ahhoz, hogy az UoM-et kutatási és vállalkozói egyetemnek tekintsék.

Ez az új elképzelés felhatalmazza az UoM-et, hogy aktív szerepet játsszon az emberi, szellemi, üzleti és társadalmi tőke megteremtésében, amely az országunk számára szükséges az innováció alapú gazdaság kialakításához.

E vízió elérése érdekében az UoM nemcsak a háromoldalú kapcsolatot (UoM-kormány-ipar) fejlesztette ki, hanem szorosan együttműködik a közösséggel abban, amit az innováció négyszeres hélixeként fogalmaznak meg:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Küldetésnyilatkozat

A világszínvonalú tanulás, a hatásos és innovatív kutatás ökoszisztémájának fejlesztése, valamint a vállalkozói kultúra előmozdítása Mauritius és a társadalom javára.

Helyszínek

  • Réduit

    80837, , Réduit

Kérdések