Keystone logo
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Bevezetés

Az UMass Amherstnél szeretettel várjuk, hogy csatlakozzon álmodozókból, újítókból, alkotókból és cselekvőkből álló sokszínű, befogadó közösségünkhöz. Tudja meg, hogyan fedezheti fel érdeklődési körét, és hogyan fejlesztheti készségeit, hogy az UMass oktatással nyomot hagyjon a világban.

Ez a te pillanatod.

Ez a te lehetőséged.

Ez az UMass.

UMass Egy pillantásra

Az elmúlt évtizedben a Massachusettsi Egyetem hírneve és kiválósága egyaránt meredeken emelkedett. 2010 óta az UMass Amherst a 26. helyre emelkedett a US News & World Report legjobb főiskolai kalauzában, így az egyik legfejlettebb intézmény a legmagasabb szintű állami egyetemek között Amerikában. Az UMass Amherst a Massachusetts állambeli Amherstben található, közel 1450 hektáron, Nyugat-Massachusetts festői Pioneer Valleyjében, 90 mérföldre Bostontól és 175 mérföldre New York városától. A campus gazdag kulturális környezetet biztosít vidéki környezetben, közel a főbb városi központokhoz. A University of Massachusetts Amherst a New England Commission of Higher Education akkreditálta.

Mély gyökerekből nő

1863-ban, a Massachusetts Agricultural College néven ismert földtámogató egyetemként megalapításunk óta a University of Massachusetts Amherst rendíthetetlenül elkötelezett a társadalmi változások és egy jobb világ megteremtése mellett. Elkötelezettek vagyunk a közvélemény oktatása, új ismeretek generálása és a felfedezések a társadalom jobbá tétele érdekében történő alkalmazása mellett – ez a küldetés, amelyet ma is képviselünk. Több mint 150 éve élen járunk társadalmunk legnagyobb változásaiban, a nők jogainak támogatásától és a korai abolicionista mozgalommal való kapcsolatainktól kezdve az egyetemünkön és országszerte zajló társadalmi zavargásokig. 20. század.

Ma büszkén állunk a világ 200 legjobb programja között 29 akadémiai tudományterületen, és továbbra is világszerte elismerik a kutatás, az ösztöndíj és a vállalkozói tevékenység kiválóságát. Az aktivizmus és az érdekképviselet él és virágzik az UMass campusán. Továbbra is ünnepeljük mély gyökereinket a társadalmi változásokban a sokszínűség, a méltányosság és az összes diák befogadása melletti elkötelezettségünk révén. Az akadémikusokhoz való hozzáállásunktól kezdve a campusunkon virágzó diákszervezetekig az UMass hallgatóiból, oktatóiból és munkatársaiból álló közösség folyamatosan változtatja a világot.

Forradalmiak vagyunk

A University of Massachusetts Amherst forradalmi szellem járja át ereinket. Igyekszünk új kérdéseket megválaszolni, régi konvenciókat megkérdőjelezni, és egy olyan világot építeni, ahol mindenki, származásától függetlenül, szabadon önmaga lehet. Felhatalmazzuk egymást arra, hogy jobb eredményeket érjünk el, és még többet érjünk el a kiválóságra való törekvésünkben. Amikor kihívásról van szó, a lehetőségeket látjuk, nem a problémákat. Amikor valami lehetetlennek tűnik, keményebben dolgozunk, mélyebbre ásunk, és olyan innovációkat hozunk létre, amelyek megváltoztathatják a világot.

Mert az UMass Amherstnél forradalmiak vagyunk.

Breaking New Ground

Története során az UMass Amherst erős intézményi elkötelezettségről tett tanúbizonyságot a kutatás és az ösztöndíj új irányokba való kiterjesztése iránt, új partnerekkel, valamint az együttműködés kreatív megközelítéseivel.

Valójában az UMass-tudósok különböző fokozatokban és tudományágakban együttműködnek az iparral, hogy kutatásaik gyümölcsét a piacra vigyék. Az Innovation Challenge-től – egy négy részből álló, egyetemeken átívelő vállalkozói verseny diákoknak és fiatal öregdiákoknak – a különböző területeken együttműködőktől származó kockázati alapok támogatásáig az UMass ösztönzi azt a vállalkozói szellemet, amely újítókkal tölti meg közösségünket.

Elkötelezettségünk az Ön iránt

A University of Massachusetts Amherst régóta elkötelezett a társadalmi haladás mellett, mélyen értékeli a különböző nézőpontokat, és törekszik a befogadó kiválóságra.

Az UMass Amherst közterület-támogató intézményként történelmi és mai felelőssége, hogy hozzáférést és lehetőségeket biztosítson minden ember számára. Elősegítjük a kölcsönös tisztelet közösségét azáltal, hogy biztonságos, progresszív és megértő egyetemet biztosítunk mindenki számára.

Világszínvonalú oktatás. Bárhol bármikor.

Az UMass Amherst egy igazi falak nélküli egyetem (UWW). Az új megközelítések felkarolásával és az oktatás előtti hagyományos akadályok lebontásával az UWW a legmagasabb színvonalú oktatási programok széles skáláját kínálja a tanulóknak – a diploma megszerzésétől a posztgraduális programokon át a szakmai fejlődésig – innovatív és rugalmas formátumokban. Vezető szerepet töltünk be az UMass Amherst szemtől szembeni és virtuális oktatási tapasztalatainak teljes integrálása terén, forradalmian új hozzáférést biztosítva minden tanuló számára.

Belépők

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

Helyszínek
 • Amherst

  Amherst, Amerikai Egyesült Államok

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések