Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Management and Technology

University of Management and Technology

University of Management and Technology

Bevezetés

Az UMT-ről

A University of Management and Technology (UMT) 1998 januárjában alakult meg az Arlington-i Virginia államban. Az UMT a Virginian Felsőoktatási Államtanács (SCHEV) által megbízott és a Distance Education Accrediting Commission (DEAC) által akkreditált UMT. Az UMT projektgazdálkodási programjait a Project Management Institute (PMI) Globális Akkreditációs Központja (GAC) is akkreditálja. Az UMT a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács (CHEA) intézményi tagja és a PMI Global Registered Education Provider.

Az UMT az Amerikai Oktatási Minisztérium felhatalmazást kap arra, hogy szövetségi hallgatói támogatást nyújtson az UMT támogatható programjaiba felvett jogosult tanulóknak. Az UMT-t az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálata felhatalmazza arra, hogy elfogadja az F-1 vízummal rendelkező diákokat. Az UMT-t az USA Külügyminisztériuma engedélyezi a J-1 vízumcsere-diákok támogatására.

Az UMT-t a Virginia Állami Engedélyező Ügynökség hagyja jóvá a különféle veteránok oktatási juttatási programjai céljából.

Az UMT egyetemi szintű és posztgraduális képzést kínál azoknak, akik modern, gyors ütemű és összetett vállalkozásokat igényelnek a korszerű tudással, készségekkel és betekintésekkel a vezetés és a technológia területén. Az UMT elkötelezett a vezetés és a technológia oktatás területén. Tanfolyamai a mai irányítási és technológiai kérdésekre koncentrálnak. A kar tagjai gondosan átvizsgálták annak biztosítására, hogy az UMT oktatók rendelkezzenek az aktuális vezetői gyakorlattal és technológiai alkalmazásokkal kapcsolatos tudományos és gyakorlati megismerések egyensúlyával. Az UMT közösség tagjai szilárdan hisznek abban, hogy az egyetemeknek a technológiai változások élvonalában kell maradniuk. Az UMT elkötelezett amellett, hogy a modern tanítási szállítási technológiát alkalmazza, hogy a hallgatók számára a legjobb irányítási és technológiai oktatást kínálja.

Az UMT oktatói és munkatársai kiterjedt irányítási és oktatási tapasztalattal rendelkeznek a fő egyetemekkel, cégekkel, nonprofit szervezetekkel és kormányzati szervekkel. Ezek a szervezetek közé tartoznak a kormányzati fiókok, mint például a Fehér Ház, az Országos Szabványügyi és Technológiai Intézet, a Védelmi Minisztérium, az Energiaügyi Minisztérium, az Államügyi Minisztérium, az Országos Egészségügyi Intézet, a Belső Bevételi Szolgálat és a Szociális Biztonsági Igazgatóság ; nagyvállalatok, például AT

Az online oktatáson keresztül a diákok az Egyesült Államokban és a nyolcvanhét országban az UMT-be vesznek részt. Globális elérhetőségével az UMT elkötelezte magát amellett, hogy mindenhol a legjobb tudást, gyakorlatot és szakmai készségeket hozza a diákok számára.

Az UMT Rosslyn városában található, Arlington városában, Virginia városától mindössze pár percre Washington belvárosától. Rosslyn egy forgalmas kereskedelmi és szövetségi kormányzati ügynökségi körzet. A Rosslyn könnyen megközelíthető a nagyobb Washington metropolitan területen, és kényelmes a Dulles nemzetközi repülőtér és a Ronald Reagan Washington National Airport között.

Helyszínek

  • Arlington

    1901 Fort Myer Drive, , Arlington

Kérdések