Keystone logo
University of Lethbridge Bachelor of Accounting
University of Lethbridge

Bachelor of Accounting

4 Years

Angol

Teljes idő

30 Jun 2024

Sep 2024

CAD 21 304 / per year *

Az egyetemen

* Nemzetközi hallgatóknak| 6,428.50 CAD kanadai hallgatóknak| További díjakat lehet felszámítani.

Bevezetés

A könyvelők központi szerepet játszanak minden típusú szervezet működésében és stratégiájában, valamint a rövid és hosszú távú siker alapját képezik. Könyvelőként üzleti és pénzügyi tanácsadást nyújtasz a szervezeti teljesítmény, az erőforrások és a kockázatok mérésével, elemzésével, előrejelzésével és jelentésével. Szükséged lesz a feddhetetlenségre és a kritikus gondolkodásra, a kommunikációra és a másokkal való hatékony interakcióra.

Számviteli szakos hallgatóként technikai készségeket szerezhetsz, és megtanulhatod, hogyan kezelheted az üzleti problémák széles körét. Elsajátítja és gyakorolja a sikerhez szükséges készségeket, beleértve az írást és az előadást, a szakmai eszközök használatát és az esetelemzéseket. Tanulmányozni fogod a pénzügyi beszámolást, az egyéni és vállalati adózást, az üzleti elemzést és információs rendszereket, a könyvvizsgálatot, a vezetési ellenőrzési rendszereket és a költségszámítást, valamint számos más vezetési tudományágat.

Választhat egy mellékszakot is, hogy bővítse ismereteit egy másodlagos tanulmányi területen. Számos mellékszakirány jól kiegészíti a számvitelt, például az informatika, a közgazdaságtan, a családi és kisvállalkozások menedzsmentje, az őshonos vállalkozások menedzsmentje, a nemzetközi menedzsment, valamint az ellátási lánc és a műveletek menedzsmentje. Tudjon meg többet a rendelkezésre álló mellékszakmáinkról.

Miért érdemes a Dhillon School of Business számvitel szakán tanulni?

Nagy számviteli álmai vannak? Tanfolyamaink biztosítják a szükséges tudományos hátteret a Chartered Professional Accountant (CPA) Professional Education Programba (PEP) való belépéshez, amely Kanada legkiemelkedőbb üzleti és számviteli képesítéséhez vezet. Tudjon meg többet a CPA Albertáról.

Sok diákunk a kooperatív oktatásba is beiratkozik a Dhillon School of Business során. A Co-op lehetővé teszi, hogy a diploma megszerzése előtt fizetett munkatapasztalatot szerezzen, és akár közvetlenül a diploma megszerzése után is segíthet elhelyezkedni.

Vannak lehetőségeink a pályafutásuk során továbblépett egyének számára is, akik számviteli képzést keresnek. Az alapképzés utáni számviteli tanúsítványaink lehetővé teszik, hogy gyorsan CPA-képessé váljon, még akkor is, ha diplomája más szakterületen szerzett. Akkor is fejleszthetik a kanadai számviteli környezethez szükséges készségeit, ha már rendelkezik más országból származó számviteli háttérrel. Minden bizonyítványt elismernek a CPA Professional Education Programba (PEP) való belépéshez.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések