Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

Bevezetés

Oktatunk, újítunk, átalakulunk és támogatjuk. Mindezt a kiszolgáltatott családok megerősítése érdekében.

Sokszínű és díjazott oktatókat művelünk. Egy egyedülálló szakmai programot mutatunk be, amely felkészíti hallgatóinkat a szakmai sikerekre. Megtalálhatja öregdiákjainkat, akik társadalmi változásokat hajtanak végre az egész világon.

A Szociális Munka Iskola felöleli az University of Illinois at Urbana-Champaign küldetését, amely az illinoisi állampolgárok életének javítását szolgálja,

az egész országban és szerte a világon a tanulás, a felfedezés, az elkötelezettség és a gazdasági fejlődés terén betöltött vezető szerepünk révén. Küldetésünk az, hogy felkészítsük a holnap vezetőit a társadalmi változások szószólóivá és közvetítőivé. Az iskola elkötelezett továbbá olyan ismeretek fejlesztése és terjesztése mellett, amelyek hozzájárulnak a szociális szociális jóléti politikákhoz, programokhoz és gyakorlatokhoz. Az iskola a sokszínűség és a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettségén keresztül, az emberek és ökológiai rendszereik kölcsönös kölcsönhatásaira összpontosítva, valamint a sérülékeny és marginalizálódott lakossággal végzett kutatáson alapuló gyakorlat használatának hangsúlyozásán keresztül népszerűsíti a szociális munkás szakma értékeit.

Helyszínek

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések