Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

Bevezetés

Miért UHART?

Ahhoz, hogy megkülönböztesse magát, merésznek kell lennie.

A University of Hartford segítünk abban, hogy jeladjanak a világon. A kihívást jelentő tudósok, kivételes oktatók, hallgatói élet és támogatás egyedülálló kombinációja végigvezeti Önt a főiskolai karrierjében. Szóval, miért UHart? Mert mindent megvan.

Kihívó akadémikusok

Segítünk abban, hogy a szenvedélyét az álmai szakmáddal társítsa. Hét élénk iskolából állunk, amelyek egymás mellett élnek. Több mint 100 nagyvállalattal mindenkinek van valami olyan területen, mint az üzleti élet, az ápolás, az oktatás és a művészet, a vallástudomány és a kémia. Tanulja meg, mit szereti, és szereti azt, amit megtanult.

Kivételes kar

Sokat várhatnak el a professzoroktól. Sokat várnak el tőled.

Karunk gyakorló művészek, úttörő kutatók, közzétett szerzők, globális látnokok és egyenesen ragyogó tudósok. A hallgatók és a karok aránya 9: 1, az UHartban töltött ideje alatt a kollégákkal, szakemberekkel és oktatókkal változatos gondolatokkal és tapasztalatokkal fog kapcsolatba lépni.

Diákélet

UHart nem minden móka és játék, de őszintén szólva, néhány is. Csak azért, mert egy UHart oktatás szigorú, ez nem azt jelenti, hogy nem tudjuk, hogyan kell pihenni. Valójában az itt létrehozott legmélyebb barátságok közül néhány valószínűleg akkor kezdődik, amikor sport közben sportol, részt vesz a hallgatói önkormányzatban, csatlakozik egy a cappella csoporthoz vagy a több mint 100 klubunk egyikéhez.

Támogatás

Nem vagyunk ugyanazok, és soha nem is akartak lenni. Az UHart szépségének része az, hogy arra buzdítjuk a hallgatóinkat, hogy öltsék át egyetemi tapasztalataikat, és támogatást nyújtunk nekik, minden lépésben. Az UHart hallgatói hozzáférhetnek egy kivételes hallgatói sikerközponthoz. Függetlenül attól, hogy segítségre van szüksége az osztályteremben, vagy azon kívül, azért vagyunk itt.

Atlétika

Függetlenül attól, hogy edzőket felveszünk, vagy csúcstechnikákat vonzunk - csapatokat hozunk létre, amelynek közös célja: a lehető legdinamikusabb, sokoldalúbb és legerősebb sportoló legyen. A 17 I. osztályos sport- és győztes csapatunkon túl elkötelezettek vagyunk a legjobb tudós-atlétaink iránt. A 3,37 kombinált GPA tükrözi elkötelezettségünket az akadémiai prioritások mellett, valamint az erős sporttudás iránt.

Elhelyezkedés

A zöld területekkel és az erdős ösvényekkel körülvett 350 hektáros campus három város kereszteződésén található: Hartford, West Hartford és Bloomfield. A fővároshoz való közelség mellett University of Hartford mindössze két óra alatt található Bostontól és New York Citytől. Tartózkodási helyünk rengeteg lehetőséget kínál Új-Anglia élénk kultúrájának, városai, strandjainak és a hegyek felfedezésére. Ez azt is jelenti, hogy kapcsolatot létesítettünk sok különböző vállalattal és szervezettel, így a szakmai gyakorlatok és más szakmai lehetőségek könnyen elérhetővé válnak.

Bármelyiktől eltérően.

A jó egyetemek megadják azokat a készségeket, amelyek szükségesek a választott terület elindításához. A nagy egyetemek ezt és még többet nyújtanak: az egész életen át tartó képesség kérdés megfogalmazására, felfedezésére, megváltoztatására és növekedésére.

Üdvözöljük University of Hartford .

Helyszínek

  • West Hartford

    200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

    Kérdések