Keystone logo
University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

Bevezetés

Rólunk

Rektor üdvözlése

„A tehetség megtalálja az utat” – tartja a régi mondás. Bár minden bölcsességnek és népi megfigyelésnek megvan a maga alapigazsága, véleményem szerint gyorsan változó világunkban szükség van a kiegészítésre. A tehetség megtalálja az utat, de segít megőrizni a A helyes út és a kisebb nehézségek elkerülése a mi felelősségünk, az oktatók, tanárok és szakemberek feladata.

Büszkék vagyunk az alkalmazott tudományok terén elért sikereinkre és eredményeinkre mind nemzeti, mind nemzetközi szinten; oktatóink és kutatóink tudományos elismerése, különösen a technikai és informatikai területen; a versenyképes szektorral való együttműködés lehetősége; eredményei a kettős és szakmai képzésben.

Nos, a célok ugyanazok: megtalálni, tanítani és támogatni a tehetségeseket, adni a világnak egy felelős, diplomázott személyt, aki hajlandó tanulni és megbirkózni a választott szakma feladataival. Gyors tempójú világunkban az emberek néhány értékre támaszkodhatnak, és remélem, hogy a University of Dunaújváros az egyik ilyen érték.

Dr. Habil András István

Rektor

University of Dunaújváros

UOD ma

A University of Dunaújváros Magyarország központjában található, vezető szerepet tölt be régiójának felsőoktatásában.

Egyetemünknek kb. Kétezer hallgatója van, ideértve a folyamatosan bővülő nemzetközi hallgatói közösséget. Az egyetem főiskolai, mesterképzési és nyári iskolai programokat kínál sokféle tudományágban, kezdve a médiától és az üzlettől a mérnöki tanulmányokig.

A University of Dunaújváros célja, hogy hallgatóinak versenyképes, gyakorlat-orientált oktatást és fókuszált készségeket biztosítson a karrierjük építéséhez, amikor a munkaerőpiacra lépnek. Az UOD mint alkalmazott tudományok egyeteme nagyra értékeli a naprakész készségeket és az alkalmazott kutatást. A vállalkozásokkal és más felsőoktatási intézményekkel folytatott nemzetközi és nemzeti kapcsolatok és partnerségek oktatási és kutatási tevékenységünk nélkülözhetetlen és szerves részét képezik.

A bolognai folyamat követelményeit követve, az egységes európai kreditátviteli rendszer (ECTS) elvárásaira összpontosítva, a University of Dunaújváros akkreditált európai szintű oktatást kínál. Diplomás hallgatóinknak szilárd és versenyképes ismeretek megszerzése után lehetősége van munkahelyet találni a világ bármely pontján.

Programjainkat még vonzóbbá teheti a külföldi hallgatók számára az egyetem valódi hallgatóközpontú, barátságos és multikulturális tanulási környezete.

Campus jellemzői

    Helyszínek

    • Dunaújváros

      H-2400 Hungary, Dunaújváros Táncsics M. str. 1/A., 2400, Dunaújváros

    Kérdések