Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Bevezetés

Mer SHINE

A University of Delaware elkötelezett a kiválóság graduális és posztgraduális képzés, a kutatás és a szolgáltatás.

A gyökerektől, mint egy magán akadémia 1743-ban, az intézmény ma a kutatás-intenzív, technológiailag fejlett egyetemi globális hatása. Gyere csatlakozz hozzánk.

Történetünk Öregdiák mondja a történet elérésének - az első osztályú, amely tartalmazta a három aláírói a Függetlenségi Nyilatkozat és aláírója az alkotmány a Nobel-díjas tudós, a Tony-díjas koreográfus, a jelenlegi alelnöke az Egyesült Államok.

Előkelő kar tartalmazza a nemzetközileg ismert szerzők, tudósok és művészek. State-of-the-art létesítmények támogatására UD tudományos, kutatási és szolgáltatási tevékenységek.

Campus élet barátságos - dúsított neves meghívott előadók, NCAA Division I egyetemközi atlétika, 300-plus folytató hallgatói szervezetek, koncertek és egyéb művészeti és kulturális tevékenységek.

Amellett, hogy a vibráló fő campus Newark, DE helyszíneket az egész állam - Wilmington, Dover, Georgetown és Lewes. Egy virágzó külföldi tanulmányi programot, és bővül a nemzetközi partnerség tovább fokozza a tanulók oktatását, mint globális polgárokat.

Kapcsolat a Közösségi Elkötelezett, elkötelezett, hűséges és lelkes néhány melléknév, amelyek leírják a University of Delaware közösség.

Az egyetem fontos szerepet játszik a város Newark és Delaware állam, a munka, hogy jobban a közösség szolgáltatási projektek, kutatások részesülő helyi szervek és az ipar, valamint a közvélemény tájékoztatását az egész államot.

Között az egyetem legnagyobb erőssége az a hosszú és élénk hagyománya közszolgálati. Egy friss országos felmérés, 75 százaléka DE hallgatói jelezték, hogy részt vett a közösségi szolgáltatások, mire voltak idősek. 2015-ben, UD felismerték a közösségi elkötelezettség osztályozás a Carnegie Alapítvány a Advancement of Teaching.

UD az a hely, hogy hallja világhírű hangszórók, élvezze az első osztályú zenei és színházi, felvidítani a Agresszivitás Blue Tyúkok csapatok és látni kényszerítő mutat, melyek kiegészítik a gazdag tanulmányaikhoz.

A University of Delaware a kutatás-orientált egyetemi széles skáláját PROGRAMOK, osztályok, iskolák, központ és számos kapcsolt szervezetek számára.

Fő Campus: Newark, Deleware

Atlétika: 21 NCAA Division 1-es csapatok

Alapított: 1743

Elnök: Dennis Assanis

Helyszínek

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Kérdések