Keystone logo
University of Bedfordshire BA (Hons) angol nyelven a TESOL-lal
University of Bedfordshire

BA (Hons) angol nyelven a TESOL-lal

Bedford, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

07 Jun 2024

23 Sep 2024

GBP 15 500

Az egyetemen

Bevezetés

Ez az izgalmas angol nyelvű BA (Hons) kurzus a TESOL-lal olyan professzionális, speciális ismereteket és készségeket kínál, amelyekre szüksége van az angol mint második nyelv tanításához, miközben feltárja az angol nyelv, a nyelvészet és az irodalom szempontjait is. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a TEFLi státusz követelményeinek az angol nyelvoktatásban/az angol nyelvtanításban más nyelveket beszélőknek (TESOL).

Megismerheti a nyelvtanítás és -tanulás elméletét és gyakorlatát a nyelv és a nyelvészet olyan területei mellett, mint a pszicholingvisztika, az első és második nyelv elsajátítása, a nyelvtan, a szókincs és a fonetika. Ezen túlmenően ez a diploma angol irodalom elemet tartalmaz, amely magában foglalja a gyermek- és fiatal-felnőtt szépirodalmat.

A kurzus gyakorlati készségeket ad az angol mint második nyelv tanításához, feltárja a nyelvoktatás megközelítéseit és technikáit, valamint azt, hogyan fejleszthet ki forrásokat és anyagokat a különböző tanulócsoportok számára. Ez egyike azon kevés kurzusoknak az Egyesült Királyságban, amelyek megfigyelt és értékelt oktatási gyakorlatot tartalmaznak egyetemi szinten, ami a TEFLi kezdeti TEFL tanári státuszhoz vezet (a British Council előírásainak megfelelően).

 • Akkreditációk: Ez a kurzus megfelel a TEFLi státusz minden követelményének, a standard szakmai belépő szintű nyelvoktatási státusznak.
 • Valós világ létesítményei: Autentikus nyelviskola tantermi elrendezés. A legmodernebb eszközök többkamerás CCTV-vel az osztálytermekben a tanítási gyakorlathoz: a tanulók streamelhetik, letölthetik, lelassíthatják és visszajátszhatják az általuk tanított leckéket, hogy elvégezhessék önértékelésüket. Minden internetes internet alapú, és annyiszor nézhetik vissza, ahányszor csak szükséges mobil eszközökről, és láthatják diákjaik arckifejezését.
 • Ipari munkatapasztalat kínált: A kurzus ötvözi az elméletet a gyakorlati alkalmazással. A gyakornokok leckéket és anyagokat dolgoznak ki, hogy támogassák a helyi nyelvtanulókat a közösség számára ingyenes angolórákon keresztül. Értékelt tanítási gyakorlat. CEFL. Rendkívül támogató tanulási környezet. A kutatás terén a CRELLA-hoz kapcsolódik, világelső.
 • Bedfordshire-i tapasztalat: Munkahelyi tanulási egység, ahol a tanulók 15 órás munkamegfigyelést végezhetnek. Készíthet egy szervezeti alapú szakdolgozatot (csak Jaya). keresi az önkéntes lehetőségeket.
 • Megnevezett iparági linkek: Helyi jótékonysági szervezetek és helyi önkéntes szervezetek. Lutoni Tanács, Lutoni Women's Aid, Lutoni Női Központ.
 • Ipari szakemberek tanítják: A személyzet minden tagja kutatási tevékenységet folytat. A személyzetnek CPD-t kell végeznie.
 • Nevezett Ipari látogatók: Ipari szakemberek jönnek be, hogy megosszák tapasztalataikat. A HMP Wells hangszóró rendszeresen jön. Tartsanak vendégelőadásokat. Az előadók és a vendégelőadások megoszthatók az iskola hasonló kurzusai között. Belép a helyi rendőrség és a tanács is.
 • Területi kirándulások: Menjen a Királyi Bírósághoz. Az öreg Bailey. Parlament. A lutoni korona- és magistratei bíróságok látogatása.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Tanuljon legalább 100 órányi ELT/TESOL bemenetet kínáló kurzust
 • Végezzen legalább hat óra felügyelt tanítási gyakorlatot, ahol egy képzett és szabványosított értékelő figyeli Önt és visszajelzést ad
 • Szerezzen szakmai TESOL képesítést, amelyet az Egyetem külsőleg hitelesít
 • Tanuljon egy nagy tapasztalattal rendelkező csapattól egy olyan oktatási iskolában, amely bizonyítottan rendelkezik a TESOL és TEFLi követelményeknek megfelelő kurzusok lebonyolításában
 • Használja a legmodernebb online technológiát tanítási gyakorlatának nyomon követésére és értékelésére, valamint előrehaladásának fokozására
 • Használja ki a világ vezető Angol Nyelvtanulási és -értékelési Kutatóközpontunk (CRELLA) kutatási szakértelmét.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések