Keystone logo
University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Bevezetés

Az University of Aruba

Az University of Aruba (UA) egy modern egyetem, amely felsőoktatási, kutatási és szociális szolgáltatásokat nyújt Aruba és a környező régiók számára. Az arubai társadalomba ágyazva az UA a kulturális sokszínűség modellje, amely magában az arubai kultúrában rejlik, a karibi, európai, latin, ázsiai és amerikai családbeli hallgatókkal. A jelenlegi négy kar és a különféle egyetemi központok arra törekszenek, hogy hozzájáruljanak az akadémiai megbeszélésekhez, részt vegyenek Aruba fenntartható fejlődésében, és előmozdítsák a kritikus nyitott gondolkodást. Ezen szolgáltatások nyújtása kritikus része az UA küldetésének, hogy visszaadja az arubai közösségnek.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

A hallgatókhoz hasonlóan az Egyesült Arab Emírségek oktatószemélyzetét különféle dedikált tudósok alkotják Arubából és külföldről. Szorosan együttműködve ez a helyi és nemzetközi tudósokból álló csapat elősegíti az Egyesült Arab Emírségekben részt vevő közel 700 hallgató akadémiai fejlődését. Ezenkívül a karok és a hallgatók fejlődésének elősegítése érdekében az UA számos kritikus adminisztratív, létesítményt és egyéni szolgáltatást kínál, amelyeket egy barátságos és támogató UA munkatársak nyújtanak.

Az Egyesült Arab Emírségek 1988-ban nyúlik vissza, amikor a Jogi Kar (FdR) megalapítása jelölte az Egyesült Arab Emírségek tudományos növekedésének kezdetét. 1993-ban elindult a Számviteli, Pénzügyi és Marketing Kar (FEF), amely jelenleg az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb karja, majd 2005-ben a Vendéglátás és Idegenforgalmi Menedzsment Tanszék (FHTMS) követi. Az UA legutóbbi kiegészítése a Művészetek és tudomány (FAS), amely 2009-ben kezdődött. Az elkövetkező években az Egyesült Arab Emírségek reméli, hogy folytatja terjeszkedését, élvonalbeli fokozatú programokat kínálva mind helyi, mind nemzetközi hallgatóknak.

Látomás

Kivételes felsőoktatási és kutatási intézet felépítése, amelyet országos, regionális és nemzetközi szinten elismernek a magas színvonalú oktatás és a releváns kutatás vezetőjeként, és amely a hallgatókat fenntartható és dinamikus jövő érdekében oktatja. Célunk, hogy olyan hely legyen, amely hangsúlyozza és támogatja a lehetőségeket, a szabadságjogokat, valamint a személyes és társadalmi felelősséget.

Küldetés

Összeállít olyan inspirált embereket, akik minőségi kutatást és felsőoktatást végeznek és végeznek annak érdekében, hogy javítsák a hallgatók és az öregdiákok képességeit a dinamikus és folyamatosan változó világban való részvételhez, így felelősségteljes, elégedett globális polgárokat eredményeznek, akik élethosszig tartó tanulásban vannak és felkészültek pozitívan járuljon hozzá a közösség életminőségéhez.

Az értékeink

Az University of Aruba értékeljük a nyitottságot, a személyes és társadalmi tudatosságot, az együttműködést, az éberséget, a kiválóságot, az akadálymentességet és az innovációt, hogy a legjobb oktatók és kutatók lehessenek.

Nemzetközi hallgatók: Az Egyesült Arab Emírségekben történő tanulás előnyei

Az University of Aruba történő tanulás előnyei:

 • Kis osztályok;
 • Multimédia szolgáltatások;
 • Interaktív és személyes útmutatás;
 • Csapatmunka és terepi projektek;
 • A hallgatói élet és a társadalmi élet és a közösségi munka kombinációja;
 • Aktív hallgatói testület, tevékenységek és még sok más.

Nemzetközi hallgatóként nem vagy egyedül: büszkék vagyunk nemzetközi osztálytermeinkre és nemzetközi személyzetünkre.

Az egyetem örömmel segíti a nemzetközi hallgatókat felvételi, vízumkérelmi, lakhatási és egyéb adminisztratív kérdésekben.

121767_IMG_9793.jpg

Vegye fel a kapcsolatot az UA-val

Az UA fő campusának központja Oranjestad belvárosában található, sétatávolságra az üzletektől, éttermektől és a strandoktól. A hallgatók élvezhetik a fő campus hangulatát, amely a történelmi és gyönyörű de La Salle épületben található. Minden osztályterem modern, és az oktatók és a hallgatók számára a legújabb technológiát biztosítja az oktatás kiválóságához. Az utóbbi időben az UA megkezdte a hallgatók számára az online oktatás lehetőségeinek biztosítását. A fő campuson bővülő könyvtár és egy teljesen felszerelt Számítógép-központ / Tanterem is található. Az LG Smith Boulevard épületében található APEX műholdas épületünkben számos központ és iroda található, amelyek elősegítik az akadémiai növekedést, az oktatást és a kutatást.

Ezek az UA-központok és irodák segítik az UA-t a karibi térség vezetőjévé válni a tudományos kiválóság terén.

Campus jellemzői

  Belépők

  Helyszínek

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Kérdések