Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Bevezetés

A University of Applied Sciences Wałcz egy felsőoktatási intézmény, amely 1-jén alakult 2004. július Azóta, a szakemberek már tanult itt.

PWSZ a Wałcz kínál teljes munkaidőben és a város falain kívüli alapképzési és mérnöki programok tartó 6 vagy 7 félév. Vannak a következő programokat végrehajtani kínálunk belüli együttműködés: A hét féléves alapképzésben Menedzsment és Gyártástechnikai, négy specialitások közül lehet választani:

 1. ipari logisztika
 2. Programozási szerszámgépek és technológiai berendezések
 3. Kezelése automatikus termelési rendszerek

A hat féléves alapképzésben Pedagógia kínál négy specialitások:

 1. pedagógia korai - az iskolai oktatás középpontjában oktatása pedagógusok integrált óvodai vagy általános iskolai oktatás,
 2. korai oktatására és speciális pedagógiai - felkészülés a pedagógusok képesek legyenek együttműködni a fiatal gyermekek fejlődési rendellenességek vagy veszélyeztetett fogyatékos.
 3. pedagógia a gyermek- és ifjúságvédelmi és reszocializáció középpontjában oktatása a szociális munkások képesek kezelni a nehéz serdülők és fiatalok,
 4. pedagógia idősgondozás és geragogy (eldergogy) összpontosított oktatására a szociális munkások képesek kezelni az összes élet nehézségeit és bonyolultságát illetően az idősek

A hat féléves alapképzésben Testnevelési kínál két szakterületek:

 1. Személyes biztonság és vagyonvédelem
 2. Testnevelés tanítás további szakirányú gyógytorna.

A hat féléves alapképzésben Pénzügyi és Számviteli specialitásokat kínál:

 1. banki
 2. e-Pénzügyi
 3. Közigazgatási menedzsment
 4. Számviteli vezetők

A hat féléves alapképzésben Information Technology Business Administration és különlegességeit kínálja:

 1. Az Internet Technologies
 2. IT menedzsment rendszerek

A hat féléves alapképzésben Administration specialitásokat kínál:

 1. Az önkormányzati igazgatás
 2. Adminisztráció, az állami és a nemzeti biztonság

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

PWSZ a Wałcz dinamikusan fejlődik a kezdetektől, és annak ellenére, hogy "fiatalon", az egyik vezető felsőoktatási intézmény a régióban. Munkatársaink tagjai érkeznek neves egyetemek és főiskolák minden tájáról Lengyelországban. A főiskola található két épület komplexek; neogótikus épület a kezdete a 20. század, és a korábbi laktanyák elosztva területe 4,6586 hektár. A rektori hivatal, más hatóságok hivatalainak és közigazgatási hivatalok, valamint a számítógépes laborban, néhány tantermeket és aulájában található a történelmi, neo-gótikus épület. A legtöbb normál osztályokban és előadásokat tartott az egykori laktanya, amely korszerűsítették és adaptált oktatási célra. Az osztály és a tantermeket, magas színvonalú és felszerelt, kiváló minőségű multimédiás eszközökkel. Mivel az oktatás minősége a prioritás PWSZ a Wałcz, laborok és órákon kis csoportokban, és a modern technikák alkalmazásával.

A Központi Könyvtár források nyitva áll a diákok és a személyzet tagjai. Minden könyvtár anyagot tartalmazott online katalógusok. Van Karrier Iroda, valamint a Diákszövetség és a tudományos diákköri működő iskola. A diákok fejleszthetik szenvedélyek és érdekeit. A vizsgálatok során azt is szerezhetnek gyakorlati ismeretek való részvétel révén szakmai és gyakornoki programokat. Az egész tanulmány figyelmet fordítanak mind az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek, aminek köszönhetően a diplomások keresettek a munkaadók.

PWSZ részt vesz az európai élethosszig tartó tanulás programja az Erasmus; és 2007-ben megkapta az Erasmus-kártyát.

Minden fajtájának és kapott hitelt a vizsgálatok során a PWSZ a Wałcz konvertálják ECTS (European Credit Transfer System) pontot, amelynek köszönhetően lehetőség van a hallgatói csere partner egyetemek és iskolák.

A jó minőségű oktatás prioritásként PWSZ, ami miatt az iskola igényes, lelkiismeretes és tehetséges emberek. Mi biztosítja a magas oktatási színvonal és lehetővé bizonyos célok elérése. Szakon és specialitásokat PWSZ a Wałcz megkönnyítik folytat sikeres karrier vonzó munkahely Lengyelországban és külföldön. Van egy kollégium áll a diákok; és hála Karrier Iroda, mi is kínál privát termek.

Lokalizáció

A város Wałcz található, közel a lengyel-német határ (150 km.), És átszeli fő közlekedési utak; származó határátkelőkön Szczecin és Świnoujście Bydgoszcz, Varsó és furtherto keleti határán (route10) származó határátkelőkön Świecko és Słubice (Frankfurt) a Gdańsk, Elbląg és további Kalinyingrád (útvonal 22) Sziléziából, Poznań, hogy Kołobrzeg és Koszalin ( út 178.) Wałcz található a központtól a Wałeckie tó Distric (Pojezierze Wałeckie), egy gyönyörű régió 150 tavak. Maga a város között található két tó, további kis tavak szétszórva. Wałcz buja, ősi erdők több természetvédelmi emlékek. Az egész tóvidék alatt ökológiai védelmét.

A turisztikai, rekreációs és környezetvédelmi kényelmi a város, hogy ez egy ideális hely a természet szerelmeseinek és az aktív ember. Wałcz és környéke ideális feltételeket biztosítanak bármilyen turisztikai tevékenység; séta, kerékpározás, lovaglás, vitorlázás, kenu.

A Közép-Sports Centre - olimpia előkészítése Központ található a városban. Sportolók az egész országban jönnek ide sport rendezvények. PWSZ diákok is gyakorolják a Központi sportközpont.

Walcz

Helyszínek

 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Kérdések