Keystone logo
University College Isle of Man

University College Isle of Man

University College Isle of Man

Bevezetés

Az UCM régóta híres a képzés és az oktatás kiválóságáról a Szigeten. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során inspiráltuk, kihívásba helyeztük és felhatalmaztuk hallgatóinkat arra, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a körülöttük lévő világra.

Tanfolyamok széles választékát kínáljuk, amelyek magukban foglalják az akadémiai, szakmai és szakmai lehetőségeket, valamint a szabadidős és rekreációs lehetőségeket.

14-16 PROGRAM

Ennek a programnak az a célja, hogy lehetőséget biztosítson a 14–16 éves iskolás tanulók számára, hogy jobban megértsék a szakképzést és a szigeten elérhető karrierlehetőségeket. Együttműködünk a helyi iskolákkal annak érdekében, hogy ösztönözzük és lehetővé tegyük az oktatás fejlődését a fiatalok körében. A tanulók két éven át heti egy fél napot járnak a Főiskolára. További információkért olvassa el a 14-16-os útmutatót 2021-re vonatkozóan.

TOVÁBBKÉPZÉS

Továbbképzési tanfolyamaink tantárgyak széles skáláját ölelik fel, többek között: építőipar, üzlet, adminisztráció és informatika; művészet, design és média; gépjárművek tervezése és gyártása; fodrász és szépségterápia; egészségügy és gondozás; gyermekgondozás; vendéglátás és vendéglátás; számítástechnika és informatika; általános tanulmányok és sport. További információkért kérjük, olvassa el a továbbképzési útmutatót és a továbbképzési oldalt.

FELSŐOKTATÁS

Felsőoktatási ellátásunk tartalmaz HNC-ket, HND-ket és egy MBA-t. Diplomaszintű tanfolyamokat a Chesteri Egyetemmel együtt kínálnak. További információkért kérjük, olvassa el a Felsőoktatási útmutatónkat vagy a Felsőoktatási oldalt.

HÍREK

A helyi munkaadókkal együttműködve tanulószerződéses gyakorlati programokat biztosítunk , amelyek szinte az összes szektort lefedik a szigeten. Ezeket a programokat a hallgatók és a munkaadók szem előtt tartásával fejlesztették ki, biztosítva, hogy a tanulószerződéses gyakorlat során megszerzett készségek ne csak támogassák a munkáltatókat, hanem a tanuló számára biztosítsák azokat a készségeket és tudást is, amelyek a karrierjük előrehaladásához szükségesek. További információért kérjük, látogasson el tanulószerződéses oldalunkra.

SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÜZLETHEZ

Széles körű tanfolyamokat is kínálunk számos tématerületen azzal a céllal, hogy támogassuk az egész szigeten működő vállalkozásokkal való együttműködést. A következőket kínáljuk a vállalkozásoknak:

Alapvető szolgáltatások az üzleti képzéshez. Ez kiterjed az üzleti vállalkozásokra; megfelelés és jogszabályok; egészség, gondozás és jólét; műszaki és tapasztalt építőipari vállalkozói tanfolyamok.

Testre szabott képzés.

Szolgáltatásaink és szolgáltatásaink használata.

Kutatási lehetőségek.

A támogatásokhoz és a finanszírozási információkhoz való hozzáférés.

További részletekért olvassa el a Szolgáltatások üzleti oldalunkat.

SZABADIDŐ

Szabadidős tanfolyamunk több mint 200 felnőtteknek szóló tanfolyamot mutat be, amelyek sokféle témát ölelnek fel: üzleti és technológiai; főzés és tortadíszítés; kreatív művészetek; Általános érdeklődés; egészség és jólét; és nyelvek.

Kérjük, olvassa el ÚJ szabadidő tanfolyam útmutatónkat a 2020/2021-re vonatkozóan, vagy további információkért keresse fel Szabadidő oldalunkat.

Börtönoktatás

Felelősek vagyunk az oktatásért a Man-szigeti börtönben. A börtönoktatás célja a bűncselekmények szintjének csökkentése olyan kulcsfontosságú akadémiai készségek elsajátításával és fejlesztésével, amelyek értékes átadható tudást nyújtanak a szabadulás utáni munkakeresés során. Minden hallgató egyéni tanulási terve a sikeres áttelepítésre összpontosít, és arra ösztönzi őket, hogy produktívan járuljanak hozzá a társadalomhoz.

Vizsgaszolgálat

Felügyeljük az UCM vizsgafolyamatának minden elemét, a regisztrációtól a tanúsításig, hogy zökkenőmentes és stresszmentes vizsgaélményt nyújtsunk minden hallgatónk számára a különböző tanfolyamokon és tanterveken. További információkért kérjük, olvassa el a vizsga szolgáltatás oldalunkat.

Helyszínek

Helyszínek
  • Douglas

    Homefield Road, IM2 6RB, Douglas

    Kérdések