Keystone logo
© University College Absalon, Photo by: Alex Tran
University College Absalon

University College Absalon

University College Absalon

Bevezetés

Az Absalonnál a régió számos egyetemén kínálunk szakmai alapképzési programokat dán és nemzetközi hallgatók számára.

Programjaink közé tartozik a szociális munka, a biomérnöki kutatás, az ápolás és a tanítás, egyetemeink hét városban találhatók, több mint 9000 diáknak adnak otthont.

A nemzetközi hallgatók számára két teljes képzési programot kínálunk:

  • Mérnöki alapképzés biotechnológiából
  • Nemzetközi Kitüntetéses Tanári fokozat

Minden alapképzési program a skandináv életmód néhány sarokkövére épül, mint például az oktatás mindenkinek és az alkalmazott kutatás.

Programjaink egyedisége azonban az, hogy hangsúlyozzuk a kutatás és a gyakorlati know-how közötti szoros kapcsolatot.

Programjaink szorosan együttműködnek azokkal a szakmákkal, amelyekre a hallgatók tanulnak, elméleti tanórákon és gyakorlati gyakorlaton is átadva a hallgatóknak.

Ez biztosítja a magas színvonalú szakmai gyakorlati lehetőségeket és programjaink folyamatos fejlesztését, biztosítva a végzettek számára a folyamatosan változó munkaerőpiachoz való csatlakozáshoz szükséges készségeket.

Nemzetközi hallgatóként csatlakozhat és megtapasztalhatja a dán diákéletet itt, az Absalonban, ahol elkötelezettek vagyunk a hallgatók szakmai képesítések és személyes kompetenciák elérése érdekében történő oktatása iránt.

A hallgatók csoportmunkában és tantermi oktatásban is részt vesznek szakterületük csúcsán álló előadókkal. Kis, koncentrált közösségekben tanulunk a legmodernebb létesítményekben, és soha nem leszel csak egy szám az Absalonnál.

Mindenhol beszélnek angolul, így mindig lesz valaki, aki megválaszolja kérdéseit.

A hallgatók megtapasztalhatják az egyszerű és biztonságos, ugyanakkor szórakoztató és hangulatos skandináv életmódot a festői skandináv természettel körülvéve, amely például arra inspirált bennünket, hogy a fenntartható életmód terén a világ egyik vezető nemzetévé váljunk.

Az Absalon mindennapi élete barátságos és kötetlen légköréről ismert, ahol a diákok és az alkalmazottak együtt dolgoznak, hogy inspiráló és professzionális környezetet teremtsenek.

És mindig van hely a nemzetközi hallgatóknak, akik készek többet tanulni és megtapasztalni.

Helyszínek

  • Kalundborg

    Campus Kalundborg,4, 4400, Kalundborg

  • Vordingborg

    Sdr. Stationsvej 30, 4200, Vordingborg

Kérdések