Keystone logo
Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Bevezetés

Az UofCanada-ról


Az Universities of Canada in Egypt (UofCanada) egy kanadai egyetemen tárhely top kanadai egyetemek futurisztikus programokat. Elősegíti az aktív és sokszínű diákok minden körét. Ez az első Nemzetközi Fióktelep az Új Közigazgatási Fővárosban. Minden program otthont adott a nemzetközi tapasztalatok, oktatók és kultúrák keverékének. A Universities of Canada in Egypt ösztönzik a vállalkozói szellemet és az innovatív gondolkodást a tapasztalati tanulás, a legkorszerűbb eszközök és a csúcstechnológia révén.

A mai naptól kezdve az UofCanada a Prince Edward Island Egyetem (UPEI) fióktelepét tartja otthoni és egyetemi hallgatók számára. Más kanadai egyetemek hamarosan csatlakoznak hozzánk.


A kanadai Charlottetownban található Prince Edward Island-i Egyetem (UPEI) a 19. században régóta hagyja fenn az akadémiai kiválóságot. Ad otthont ad egy tehetséges oktatók és kutatók közösségének, köztük hét 3M Oktatási Díjnyertes (a professzor által a kanadai tanításért járó legmagasabb tisztelet) és a rangos kanadai vízi epidemiológiai kutatási szék.

UPEI webhely: href = "https://www.upei.ca/

Az UPEI által a kanadai egyetemeken működő egyetemi egyetemen keresztül kínált kiemelkedő programok mindegyike pontosan ugyanaz, mint a Kanadában kínált programok. Az UofCanada hallgatók ugyanazt a tantervet tanítják a kanadai professzorok által választott fő tanfolyamuk szerint, és a világ minden tájáról elismert kanadai diplomával járnak. Ezt a fokozatot Egyiptomban is akkreditálták és a szindikátusok elismerték. Ezen túlmenően az UofCanada hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy Kanadába költözzenek és tovább folytatják tanulmányaikat külföldön; a hallgatók egyszerűen elhagyják osztályaikat Egyiptomban, és zökkenőmentesen felveszik őket Kanadában.

A kanadai egyetemek elkötelezték magukat a vezetők, újítók és globális polgárok következő generációjának ösztönzése mellett. Ennek célja, hogy minőséget, innovációt és akkreditált kanadai tantervet nyújtson a tapasztalt kanadai alkalmazottaknak, barátságos és élénk környezetben. Az UofCanada elkötelezett amellett, hogy testreszabott képzési programok, rendkívüli tantermi tapasztalatok és kutatások révén elősegíti a befogadást, a kreativitást és a lehetőségeket, valamint olyan kutatások révén, amelyek lehetővé teszik diplomásaink számára, hogy világszerte közösségi vezetők legyenek.

129971_UofCanada-profile.jpg


Miért az UofCanada?

 • Kanadai fokozat
  Végezzen egy nemzetközileg akkreditált kanadai diplomát Egyiptom elhagyása nélkül
 • GYAKORLATI TAPASZTALAT
  Merüljön el a valós életbeli tapasztalatokkal, és gyakorlati gyakorlati programokat, szakmai gyakorlatokat és Co-op programokat kapjon
 • TANULMÁNY Kanadában
  Tapasztalja meg a kanadai életet, és úgy dönt, hogy az első év után áthelyezi egyetemi kanadai campusába
 • SMART CAMPUS
  Élvezze a teljesen számítógépesített tantermeket, társalgókat és zöldövezeteket
 • EGYEDI PROGRAMOK
  Könnyedén keresse meg karrierjét egyedülálló szakterületekkel, a piaci igényekre összpontosítva
 • VILÁG OSZTÁLYOS KAR
  Tanuljon a legjobban képzett nemzetközi professzoroktól

129970_IMG_0003-s.jpg

Többet a hallgatói életünkből

Az élénk campus a hallgatók számára egész évben kínál tantervi tevékenységeket, karrier szolgáltatásokat, rendezvényeket és gazdagító programokat. Programjainkat úgy alakítottuk ki és alakítottuk, hogy számtalan lehetőséget biztosítsunk a hallgatók számára készségeik fejlesztésére és teljes potenciáljuk kiaknázására.

Látogasson el honlapunkra, ahol további információt szerezhet hallgatói életünkről és az általuk kínált programokról és szolgáltatásokról . A campuson az életünk alattomos csúcsát is láthatja a következő videóval. További információ a hallgatóink lakóhelyéről, kérjük, használja ezt a linket.

137950_FAQ.jpg

További információkért látogasson el honlapunkra: href = "https://www.uofcanada.edu.eg/

Nézze meg minket a Facebookon , Instagramon vagy a Twitteren !

Letöltheti vállalati szórólapunkat, vagy elérheti csapatunk tagját a 16838 telefonszámon vagy az [email protected] e-mailben.

 • A belépési követelményekkel kapcsolatos további információkért kérjük, töltse le felvételi szórólapunkat .
 • Ha többet szeretne tudni a campus-i életről, kérjük, töltse le a Student Life Flyer-t.

Helyszínek

 • Cairo

  2PH7+P3 Kafr ash Shara'inah, Cairo Governorate Desert, Egypt, , Cairo

  Kérdések