Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Bevezetés

UPM

UPM, Vezető kutató egyetem Malajziában található Serdang mellett Malajzia adminisztratív fővárosa; Putrajaya. Mint a világhírű központja a tanulás és a kutatás, UPM vonzott hallgatók és a személyzet a világ minden tájáról így egy jól megbecsült globális szervezet.

Miért érdemes UPM?

A helyszín a UPM félúton a Kuala Lumpur nemzetközi repülőtér (KLIA) a déli és a malajziai szövetségi főváros, Kuala Lumpur az északi, ideális egy intézmény a tanulás és a kutatás. Ez lehetővé teszi, hogy a magánélet és a csendes elősegíti a szellemi üldözés, míg ugyanabban az időben elhelyezi autóval könnyen megközelíthető a városi látványosságok, mint a bevásárlás, szórakozási és étkezési.

Ha jön Malajzia A tudást keresve, vagy keresni egy egyedülálló kulturális élményt, és válassza Universiti Putra Malajzia (UPM), akkor tudjuk, hogy a megfelelő döntést, mert sok jó oka van.

UPM egyike a premier egyetemek Malajziában és az egyik az öt vezető kutató egyetem az országban. Megállapított felsőoktatási intézménye, felruházva egy örökölt tudás, hogy megy vissza, több mint háromnegyed évszázada, hogy 1931-ben, amikor elkezdte a szerény iskola a mezőgazdaság.

Ma UPM egyik legnagyobb malajziai állami egyetemek összesen tanuló népesség mintegy 30.000. Ez is egy mini Nemzetközösség, több mint 3000 nemzetközi diák több mint 60 különböző országban. Add, hogy ez az egyedülálló kulturális sokszínűségét malajziai diákok és UPM nem kevesebb, mint figyelemre méltó a kultúrák olvasztótégelye.

Az UPM, mint megtalálja az összes rész Malajziában, megtanultuk, hogy elfogadja a különbségeket, és megállapította, az egység, a harmónia és a béke a sokféleségben.

Jövőkép, Küldetés és célok

Mint a premier intézmény a tanulás, széles körben elismert vezető a kutatás és innováció, UPM továbbra is törekszik a kiválóság. Annak érdekében, hogy ösztönözze az egész egyetemi közösség felé kiválóság elérése, ez biztosítja, hogy valamennyi tagja, a diákok és a személyzet tagjai, ossza meg a felelőssége szigorúan ragaszkodnak az igényeket a University víziója, küldetését és céljait.

VISION

Ahhoz, hogy egy egyetem nemzetközi hírű.

MISSION

Ahhoz, hogy érdemi hozzájárulás a jólét megteremtése, a nemzetépítés és az egyetemes emberi haladás révén feltárása és a tudás terjesztése.

CÉLOK

 • 1. cél
  Minőségének javítása és a versenyképesség Diplomások
 • 2. cél
  Értékteremtés révén erős és fenntartható RDCE
 • 3. cél
  Fellendítése Ipari és közösségi hálózati szolgáltatások
 • 4. cél
  Erősítése UPM mint kiválósági központ a mezőgazdaságban
 • 5. cél
  Fokozása a kormányzás minősége

Helyszínek

 • Shah Alam

  Jalan Upm 43400 Serdang, , Shah Alam

Kérdések