Keystone logo
Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Universitas Gadjah Mada

Bevezetés

Az egyik legrégebbi egyetem Indonéziában, Universitas Gadjah Mada az oktatási ébredés pilléreként szolgál Indonéziában, és állítólag Pancasila védelmezője és terjesztője.

A (z) Universitas Gadjah Mada webhelyen a diákok számos lehetőséget kapnak a kreativitás és az innováció fejlesztésére saját területeiken a modern infrastruktúra és információs technológia támogatásával. Világszínvonalú kutatóegyetemként az UGM nagy figyelmet fordított a kutatási tevékenységekre, motiválva az oktatókat és a hallgatókat kutatásaik elvégzésére és közzétételére. Ezenkívül ezt az erőfeszítést 25 kutatóközpont fejlesztése élénkíti különböző tudományos területeken. Az UGM 3 608 oktató és 4 324 alkalmazott puszta erőforrásaival rendelkezik, akik határozottan elkötelezettek amellett, hogy az UGM legyen a legjobb egyetem és kiemelkedő oktatási referencia Indonéziában.

Bemutatkozik az UGM

Universitas Gadjah Mada egy indonéz nyilvános borostyán ligás kutatóegyetem Yogyakartában, Indonéziában, 1949. december 19 -én alapították. Az UGM Indonézia legrégebbi és legnagyobb felsőoktatási intézménye. Az Indonéziában, Yogyakartában található 360 hektáros egyetem 18 karból, 68 egyetemi tanulmányi programból, 23 okleveles tanulmányi programból, 104 mester- és szakképzési programból és 43 doktori képzési programból áll.

Jelenleg hozzávetőleg 55 000 hallgatója, 1187 külföldi hallgatója és 2500 oktatója van. Universitas Gadjah Mada az egyik legrangosabb egyetem Indonéziában.

Az UGM egy oktatópolisz területet valósít meg, ami az egyetemek lépése a tanulási folyamat folyamatosságának megfelelő környezet megteremtésében. Ezeket az erőfeszítéseket a multidiszciplináris együttműködések fejlesztése és az ökológiai kérdések megválaszolása keretében hajtják végre az egyetem jövőképének megvalósítása érdekében. Néhány lépés a környezetszennyezés és a járművek kipufogógáz -kibocsátásának csökkentése, a gyalogosok fejlesztése, a kampuszra behajtott járművek korlátozása, új kollégiumok építése az egyetemen, parkolózsebek kialakítása, a fák zöldre ültetése és még sok más.

Yogyakarta különleges régiója, ahol az UGM található, az egyik legkisebb tartomány Indonéziában, és széles körben ismert volt a jávai kultúra központja, valamint a tanulás központja. 3 400 000 lakosa van, ebből 511 000 Yogyakarta városában lakik. Tanulási központként való megjelölését 120 állami és magán felsőoktatási intézmény megléte jelzi, amelyek diáklétszáma meghaladja a 300 000 főt.

Látomás

Kiváló és innovatív világszínvonalú egyetem lenni, átitatva a nemzet kulturális értékeivel, amelyek Pancasila államideológián alapulnak, és a nemzet érdekeit és emberségét szolgálják.

Küldetés

Oktatás, kutatás és közösségi szolgálat, valamint a társadalom számára kiváló és hasznos tudás megőrzése és fejlesztése.

Helyszínek

  • Yogyakarta

    Bulaksumur, 55281, Yogyakarta

Kérdések