Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Bevezetés

Az elkötelezettség a regionális fejlesztés által Egyetem Vale do Rio Doce (Univale) tükrözi a tevékenységét. Napi, Univale dolgozik, hogy megfeleljen a közösség igényeinek, megerősítve személyazonosságát Community College. Így ő minősül partnere a helyi termelő szektor számára a társadalmi, gazdasági és környezeti fenntarthatóság.

Megalakulása óta 1967-ben, amikor még Univale Minas embrió Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Alapítvány (FPF) jelen van az épület történetét a felsőoktatási intézmény (FOI). A Univale tükrözi eléréséhez kívánt álom hosszú úttörők, akik, a szemét a jövőben, tudták, hogy az összevont egyetem a regionális forgatókönyv.

Oktatási, kutatási és Extension alapján Univale hogy mindig összpontosított szakmunkásképzés számára a munkaerő-piacra. Kínál egyetemi struktúra összhangban ez a cél, a Univale állítja, több mint 27 egyetemi programok, mely továbbképzések és végzős széles értelemben használjuk.

A Univale még két mesterképzés. Az MSc Biológiai Tudományok, 2005-ben indított, már mint a terület a koncentráció immunopathology a fertőző és parazitás megbetegedések. De a Master of Spatial Integrált Irányítási tükrözi avantgárd elképzelés Univale keresztül úttörő interdiszciplináris megközelítés és az országban egyedülálló, 2008-ban indított.

Mindig figyelmes, hogy a regionális igényeket, egy biztató Univale Egyetem sport- és kulturális oktatás célja mindig a regionális szempontokat a növekedés. A projektek és a közösségi cselekvési programok és szolgáltatások, a Univale hozzájárul az építkezés egy út, amely elvezet az átalakulás a valóság.

Helyszínek

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Kérdések