Keystone logo
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Bevezetés

UNISANTA: A LEGNAGYOBB Coast University Paulista

Tartalmazza a kiválasztott csoportja Kiválósági felsőoktatási intézmények az Oktatási Minisztérium (OKM), az egyetem a Santa Cecilia (Unisanta) megerősíti a minőségi pedagógiai projekt a graduális és posztgraduális, az infrastruktúra és a ragyogó teljesítése során aktív tanárok, diákok, öregdiákok és a személyzet. Mindössze 9% -a brazil egyetem része ennek a csoportnak.

1961 óta, a szerény iskola fordult fokozatosan komplex oktatási Mikulás Cecilia, a legidősebb Santos és az egyik legfontosabb az országban, mintegy 15.000 diák, az óvodától a posztgraduális, és mintegy 100 ezer négyzetméter beépített területen.

Jelenleg az egyetem kínál 37 egyetemi kurzusok, beleértve a hagyományos és a rövid (tantermi és távolság) és számos tanfolyamok, széles értelemben, MBA és a parancsnokok által egyhangúlag elfogadott CAPES: az ökológia és a partmenti és a szakemberek gépészmérnök.

A két mester felel meg a jelenlegi igényeknek az ország. A Master of Ecology, a környezetvédelem területén és a fenntartható fejlődés, valamint a mérnöki, célja, hogy a vonat a mérnökök az egyre összetettebb igényeit az előre só és egyéb legígéretesebb ágazat a brazil gazdaság.

De a tapasztalat Unisanta a mester a mező korábbi, partnerségek révén neves intézmények, mint a tárcaközi megállapodást a Politechnikai Iskola USP és az uniós intézmények.

Helyszínek

  • Santos Dumont

    Rua Oswaldo Cruz, 277 Boqueirão - Santos/SP, , Santos Dumont

    Kérdések