Keystone logo
Universidade Santa Úrsula (USU) Villamosmérnök
Universidade Santa Úrsula (USU)

Villamosmérnök

Rio de Janeiro, Brazília

10 Semesters

Portugál

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

előadás

Az Universidade Santa Úrsula villamosmérnöki alapképzésének célja az energiarendszerek terén ismeretekkel rendelkező általános mérnökök képzése.

Működik (a tervezéstől a karbantartásig) ipari létesítményekben és elektromos mérő- és vezérlőrendszerekben vagy berendezésekben, valamint a hagyományos forrásokból származó villamos energia előállításának, átvitelének, elosztásának, felhasználásának és megőrzésének minden szakaszában, az alternatív forrásokon túl. tiszteletet mond az energiarendszerek területére.

Az USU minőségi, naprakész tanfolyamot kínál a közösségnek, melynek célja a jelenlegi és a jövőbeni szakmai piacra képes villamosmérnökök képzése, valamint a társadalom fejlődésében való részvétel.

Az intézményi értékek jelen vannak a Villamosmérnöki kurzus kialakításában, amely átfogó képzést nyújt, tudományos, humanisztikus, társadalmi, gazdasági, pénzügyi és környezetvédelmi szempontokat is felölelve, a problémákkal való szembenézés és problémamegoldó képességgel, az új technológiák asszimilálásával és fejlesztésével párosul. és folyamatosan törekedni kell a frissítésekre és fejlesztésekre.

Szakterületek

A villamosmérnök tanfolyam elvégzése után a szakember olyan szilárd elméleti alapot és átfogó és naprakész specifikus ismereteket szerez, amelyek garantálják a szakma gyakorlásához szükséges jó felkészültséget, valamint magas kreatív és alkalmazkodóképességet, hogy szembenézzenek a változásokkal. kortárs, és bővíteni tudja a szakmai lehetőségek és alternatívák körét.

A villamosmérnök hallgató humanista, kritikus és reflektív oktatást kínál, valamint képes koordinálni az információkat, kölcsönhatásba lépni a tudás különböző területeiről származó emberekkel és dinamikusan értelmezni a valóságukat.

Az USU villamosmérnöke olyan megoldásokat tud majd javasolni, amelyek nemcsak műszakilag helyesek, hanem a probléma teljes egészében, beleértve a politikai, gazdasági, társadalmi, környezeti és kulturális szempontokat is.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor villamos és elektronikai mérnöki
    • Istanbul, Törökország
  • BEng Elektromos és elektronikai mérnöki szak
    • Hull, Egyesült Királyság
  • Bachelor of Engineering
    • Ottawa, Kanada