Keystone logo
Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Bevezetés

A CEUBAN - Center Unified Bandeirante kezdte meg tevékenységét június 20-án, 1968, korábbi nevén a civil társadalom Testnevelési Santos.

• 1969 áprilisában, hogy jött létre az első kar - Testnevelési, amely dolgozott a helyszínen a brazil labdarúgó klub. Jelenleg a Testnevelési - FEFIS telepített Campus II (Av. Cons. Nébias, 536); • 1972-től, úgy kezdte meg működését a testület az Oktatási és Humán Tudományok "Prof. Laertes de Carvalho "kurzusokat kínáló Pedagógia és Szociális Tanulmányok. Ugyanebben az évben kezdte meg a School of Business és Közigazgatási Tudományok Santos, a tanfolyamok in Business Administration és üzleti adminisztráció hangsúlyt a nemzetközi kereskedelemben, az első ilyen tanfolyam az országban; • 1976-ban a létrehozott intézmény a School of Dentistry Santos, mely során a Fogászati ​​és szakértelem területén a protézis, gyökérkezelés, fogszabályozás és gyermekgyógyászati ​​fogászat. A Fogorvostudományi Kar, ma kínál speciális tanfolyamok 12 területen, és támaszkodnak különböző klinikák fogászati ​​ellátás, hogy a közösség, elérve átlagosan 500 gyógykezelések napi száma; • A 80-as években, a UNIMES kezdett tanulni Economics (86), az adminisztratív és tudományos szerkezete a Kar Közigazgatási és Kereskedelmi Akadémia. Még 1986-ban készült változások a szervezeti struktúra létrehozása, az egyesülés a School of Business és Közigazgatási Tudományok Santos a Gazdaságtudományi Kar. Ez a koalíció megjelenik a School of Accounting; • 1992-ben kezdte kínál a másik úttörő során a régióban, a tanfolyam Marketing. 1996-ben megalapította a pálya in Business Administration hangsúlyt közlekedés és logisztika. Ebben az évben is megkezdte a School of Engineering és Technológiai Kar, mely a Food Engineering tanfolyamok, Computer Engineering, Computer Science és Gyártástechnikai (Chemistry); • Szintén 1996-ban kezdődött a Faculty of Veterinary Medicine, valamint az első Egyetemi Kórház Állatorvos (Hovet), amely jelenleg működik a helyszínen a Campus IV Morro da Nova Cintra; • 1997-ben, azt felavatta School of Law. Ugyanebben az évben (97), az intézmény megkezdte a tevékenységét az Egészségügyi Kar, a School of Medicine. Gyógyszer vált generátor alapvető tudás, integrálására oktatási, kutatási és orvosi továbbképzést a régióban. Megszilárdítása tevékenységét az egészségügy területén, 2001-ben jött létre az ápolási persze, hogy felajánlották 2002.

A posztgraduális kurzus, továbbá a speciális kurzusok, amelyek célzott, különösen az egészségügyi szektor számára, a bank is szerepet kap a kurzusok ismeretében új kurzusok került bevonásra. Emellett UNIMES egy mesterképzésre (szigorúan véve diplomás) Filozófia Jog és diffúz és kollektív jogok által kínált Law School.

Helyszínek

  • Santos Dumont

    Campus Bandeirante I Rua da Constituição, nº 374 Vila Nova – Santos – SP CEP 11015-470, , Santos Dumont

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések