Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Bevezetés

Küldetés, jövőkép és értékek

A metodista irányítja azok oktatási tevékenységet irányítja filozófia keresztény elvek és elkötelezettség az építési állampolgárságot.

Küldetés

Ténylegesen részt vegyenek a kialakulását az emberek, a hatalomgyakorlás befolyásolni, és hozzájárul javítása az életminőség, a tudás- és az erkölcsi értékeket.

Kilátás

Legyen az oktatási referencia épület egy tanulási közösség, országosan és nemzetközileg elismert minőségi szolgáltatások és a szociális vonatkozású, rugalmas, kreatív és innovatív gyakorlatok.

Core Values

Kritikus tudatosság fejlesztése a valóság; A fejlődő igazságérzet és a szolidaritás, és a gyakorlatban, beleértve a munkaügyi kapcsolatok; Reflektív gyakorlat középpontjában a hatálya keresztény lelkiség; Figyelemfelkeltés az a társadalmi és az egyéni érdekek egyaránt fontos, hogy az egyensúlyt a társadalmi kapcsolatok; Innováció és a kreativitás alárendelt etikai, az építőipar és a szocializáció tudás.

Történelem

Az elkötelezettség az oktatás jellemezte a munkát, a Metodista Egyház alapítása óta az első metodista oktatási intézmény, a Kingswood Iskola Angliában 1748-ban. Az elmúlt 255 évben, erre az oktatási is megnyilvánult Brazíliában, ahol a különböző oktatási intézmények Metodista bele több mint egy évszázados folyamatos tevékenység.

A történelem, a Metodista Egyetem São Paulo vezették vissza több mint 70 éve, hogy a létesítmény a Hittudományi Kar, a Metodista Egyház Sao Bernardo do Campo, 1938-ban. Abban az időben, a metodista egyház éppen egyesíteni a két teológiai oktatási központok, található Minas Gerais és Rio Grande do Sul. Ez volt az érdeke, hogy az újonnan létrehozott kollégium - az első beépített faluban São Bernardo do Campo - jelen volt egy olyan régióban, úgy lett beállítva, mint az egyik fő központja a társadalmi, politikai és gazdasági az ország.

Hogy megerősítse elkötelezettségét az oktatás, aláírt a 40-es, az intézmény elment egy merészebb projekt, a dallam a pedagógiai hivatását. A jelenléte a szakmai és képzett tanárok és a megfelelő infrastruktúra lehetővé tette a megerősítése annak beillesztését a nemzeti tudományos világban. Így 1970-ben, hogy jött létre IMS - Metodista Felsőoktatási Intézet.

A konszolidáció az oktatási program és a kiválóság elért az elmúlt években, az IMS már integrált közül a legrangosabb felsőoktatási intézmények az országban. Ez lehetővé tette az 1997-ben meghódította a University of állapotát, számának növelése főiskolák és kurzusokat. Ma, a metodista három campus São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, fennsík). Jelenleg több mint 117.000 négyzetméter összterület, amely magában foglal egy nagy zöld területet. A metodista mintegy 70 közötti terek laboratóriumok, modern kísérleti és klinikai intézetek, így a hallgatók a gyakorlatban szerzett tudás az osztályteremben, valamint a könyvtárak és csarnokok elterjedt három campus az egyetem.

Helyszínek

  • São Paulo

    São Paulo, Brazília

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések