Keystone logo
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Bevezetés

Rövid története az Oktatási Intézet Piracicaba

A Piracicaba Oktatási Intézet, a Metodista Egyház (IEP) a szervezet fenntartja a Piracicabano College, a Metodista Egyetem Piracicaba és Piracicaba School of Music "Maestro Ernst Mahle." Ez örököse a Piracicabano College-ben alapított szeptember 13-án, 1881-ben a missziós kisasszony Martha Watts. Mivel a létesítmény, az EPO fenntartja a differenciált pedagógiai módszerek alkalmazása vezetett a keresést javulás, kihívások fényében bemutatott összes ország fejlődésének szakaszait.

A korai években, ő szentelte magát, kizárólag az alapfokú oktatás és a középiskolában, amely amellett, hogy megfelelnek a régióban, vonzott a diákok más államok, akik részt vettek itt a régi tornaterem és a tudomány a férfi és női beszállás. 1964-ben, hogy megfeleljen az igényeinek a helyi közösség és a régió, a Bank telepítette az első felsőoktatás, a Gazdaságtudományi Kar, Számviteli és üzleti adminisztráció. Azóta új programok végrehajtása, amíg a 10. október 1975, az akkori szövetségi Oktatási Tanács felismerte a Metodista Egyetem Piracicaba. Ez már a Unimep első Metodista Egyetem Latin-Amerikában.

Azóta az intézmény gyűjt történelmi pillanatok, amelyek hivatkoznak a felsőoktatásban. Ezek közül a legjelentősebb a létrehozása egyetemi campusok: Taquaral nyitotta 1979-ben; Santa Barbara d'Oeste, 1980-ban megalakult, és a campus Lins, 1996-ban épült. Ezen kívül 1998 szeptemberében, az EPO is beépítették a Piracicaba Zeneiskola (EMP), 1953-ban alapított. Tiszteletére a karmester és zeneszerző Ernst Mahle, aki az alaptól tartotta a pozícióját művészeti vezetője, a EMP nevezték a Piracicaba School of Music Maestro Ernst Mahle (Empem). Az előkelő vezetőkkel az EPO, hű eszmények az alapító, nyomtatott az intézmény biztonságos és keresztény orientáció alapján nevelési tanácsadás, a Metodista Egyház, amelynek eredményeként az Akadémiai politika. A dokumentum szabályozza a tevékenységét az egyetem. Ebben az összefüggésben a Bank, amely akkor kezdődött művelet egy diák a 19. században \, jelenleg több mint 12.000 diák több alkalomra elosztva tanfolyamok, az óvodától a doktori programokat, amelyek bizonyítják, a konszern a az oktatás minden szintjén.

Küldetés Hatékonyan hozzájárulnak a metodista intézmény, az oktatás, a termelés és a szocializáció tudás, tiszteletben tartva a kulturális és vallási sokszínűség az emberi lény és a környezet, annak érdekében, hogy a fejlesztési igazságos és testvéri társadalom részt vesz az építési állampolgárságot kollektív örökség, hivatkozva az értékek a keresztény hit és erkölcs szempontjából, mint a nyilvános elszámoltathatóság, intézményi és személyi.

VISION Által elképzelni egy igazságosabb és testvériesebb társadalom, javítja a területeken az intézményi tevékenység és folyamatok, jellemzően oktatás előmozdítása, akció-minőségük, összhangban a tudományos, technológiai és szakmai innováció, a széles körű párbeszédet valamennyi társadalommal, hogy válaszoljon alternatívák, a törvényes emberi és társadalmi igények, hozzájárulva a közösség fejlődését, mint például a befogadás, az igazságosság és a méltányosság, az Evangéliumi Keresztény szempontból.

VALUES

Megbecsülése élet

Elkötelezettség a méltóság az élet és az emberi jogok Társadalmi felelősségvállalás a befogadás A fenntartható fejlődés és a környezet megóvása Fizikai, szellemi és lelki jóléte

Minőségi oktatás

Átfogó képzési, amely egyesíti technikai és közigazgatási ismeretekkel és az innovációs képesség, a kritikai és a részvételi és állampolgári Oszthatatlan oktatási, kutatási és szaktanácsadási Kulturális, tudományos és technológiai fejlesztés

Folyamatok

Emberközpontú Az autonómiával Alapuló politikák A gazdasági és pénzügyi fenntarthatóság Kollégiumi Folyamatos értékelése és javítása

Helyszínek

  • Campinas

    Rod. do Açúcar, s/n - Taquaral, Piracicaba - SP, 13423-170, Brésil, , Campinas

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések