Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Bevezetés

Több mint 40 éve, a Ibirapuera egyetem kínál szilárd alapot szerzett tapasztalatok a múlt, a jelen valóság gyakorlat és figyelem a jövőbeni lehetőségeket, hogy a vonat a szakemberek.

A cél az, hogy a vonat vezetők: azok, akik képesek kitalálni a változás és megoldási javaslatokat.

Az év történelme során kiderül, hogy több ezer diák, a személyzet és a tanárok is részt vesznek egy innovatív oktatási projekt, és figyelni a képzési vezetők, a piaci igények és a társadalmi értékek.

Példák, hogy igazolják, hogy az oktatási kiválóság kínált a University Ibirapuera bővelkedik. Ezek közé tartozik a befektetési és ösztönzési tette, hogy a terület a tudományos kutatás, az egyik pillére egyetemi tevékenysége. Az intézmény fenntartja csoportok által alkotott minősített tanárok kutatók a Nemzeti Kutatási és Technológiai Tanács (CNPq).

Azt is kiemelik a mesterképzések Jog és Fogászat, mind által ajánlott Capes.

Még mindig lehet beszélni a társadalmi felelősségvállalás biztosításával ingyenes ellátást alacsony jövedelmű emberek a klinikák az egyetem.

Hangsúlyozva Ibirapuera Egyetem aggodalmát a kialakulását a hallgató, említhetjük, hogy az intézmény fektet az innovatív tanítási és a diákok, valamint egyetemi kurzusok, a technológiai kurzusok és hosszabbító interdiszciplináris jövőkép humanista és a közművelődés.

Akár ez is a vezetője annak jövőjét. Az egyetem Ibirapuera készen áll, hogy segítsen biztosítására tudományos és szakmai élet sikert.

Helyszínek

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Kérdések