Keystone logo
Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul

Bevezetés

Az Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul , az UFRGS (Rio Grande do Sul Szövetségi Egyetem) egy évszázados oktatási intézmény országosan és nemzetközileg is elismert. Központja Porto Alegre - Rio Grande do Sul állam fővárosa - központjában található, és az ismeretek minden területéről kínál oktatási programokat az oktatás minden szakaszára, az általános iskolától a végzős iskoláig.

Karának minősítése, amely többnyire mesterképzésből és doktori fokozatokból áll, a laboratóriumok és könyvtárak infrastruktúrájának folyamatos korszerűsítése, a hallgatói segítségnyújtás növelése, valamint nemzeti és nemzetközi szerepvállalásának prioritássá tétele a folyamatos fejlesztés politikája.

Több mint 30 ezer ember keresi létesítményeit annak érdekében, hogy Brazíliában az első tíz legképzettebb oktatás egyikét megkaphassa. Ez a vezető kutatási programokkal és az expresszív közösségi ismeretterjesztéssel együtt biztosítja az UFRGS-t, hogy az ország legjobb egyetemei közé sorolják.

Az UFRGS, mint a közösség szolgálatának és a jövő kritikus tudatossággal történő építésének elkötelezettje, tiszteletben tartja a sokféleséget, kiemelten kezeli az innovációt, és mindenekelőtt megerősíti elkötelezettségét az oktatás és az ismeretek terjesztése iránt, amelyet a szabadság és a szolidaritás eszméi ihlettek.

Helyszínek

  • Porto Alegre

    Av. Paulo Gama, 110, 90040-060, Porto Alegre

    Kérdések